Van alles wat

Lieve Luke en alle drukte nadien

Vanmorgen zij Laura en ik bij Luke en zijn mama Bianca op bezoek geweest.
Alhoewel ze tijdens het bezoek weinig met hem bezig was en vooral zelf ging spelen (lees bende maken) Had ze het op de terug weg steeds over Luke. “luuk lief, tus seven, isse lief luuk. Zo schattig. En dat zegt ze niet zo vaak.
Vanmiddag heb ik haar maar even op bed gelegd met de video van de Tubbies aan want als ik haar wakker moet maken is ze strontchagrijnig (heeft ze van haar vader hahaha). Dus toen we om half 3 weggingen om Sabine op te halen ging het al een stuk beter (al moest ze iedere keer als we weg gingen poepen. (“nee poepe nog” en ging ze in een hoekje staan )
Vanaf half 4 vierde Jord zijn tiende verjaardag. Hij is eigenlijk ook de 26e jarig maar vierede het vanmiddag. Het was wel een gerace want ze wonen helemaal in Schagen. Voordat we daar waren was het al weer half 5. Ik had ook weer een alternatieve (zij het wel een goede hoor)route genomen. Om half 6 gingen we weer weg en konden zo anschiuiven aan de pizze die Edwin in de oven had gestopt. Vandaag schoentje gezet (dat mocht van de Sint omdat we het morgen zo druk hebben ). Morgenochtend begint het rustig. DAt komt eigenlijk alleen omdat we allemaal verjaardagen/open huis en 12eneenhaklfjaartrouweffest hebben dat vanaf ’s middags plaatsvind.
Anders hadden we nog naar Jord gemoeten. Sabine kreeg ook nog een uitnodiging om op het feestje van Mike te komen, maar ik zag niet in hoe ik dat nog kon regelen . Jammer!
Laura gaat niet mee naar het Feestje van Corina en Paul Jan die twaalf en een half jaar getrouwd zijn. Die maakt iedereen gek vooral mij!
Morgen is er weer het maandelijkse Spinazwemuurtje op Heliomare en daarna viert Michelle haar zesde verjaardag. Weer een aardig gevuld weekendje dus. Ik heb vanmiddag (tussen de bedrijven door) nog even tig cadeautjes gekocht. Voor Jord, Mascha, Chantal, Julian, Michelle, en Sten die volgende week jarig is. Ik kon het bijna niet meer tilen . Gelukkig wel vrij snel geslaagd dat scheelt weer. Ben ook blij dat ik al klaar ben voor vijftwaalf. Alles staat al opgeslagen op de zolder bij opa en oma.
Heb nu net lekker op de bank voor de tv gehangen met een halve fles wijn. En keek mijn ogen uit bij al die toestanden in Middennederland. Geen sneeuwvlokje aan de lucht hier. Wel aardi wat water en wind. VAnmorgen moest ik zo lachen. Al die mensen die moeilijk kiojken in zo’n regenbui. En toch worden ze net zo nat als ik en ik liep alleen maar te lachen. Grappig dat dan iedereen ook lachend terug reageert (die in de auto zaten dan hoor )
Ik ga zo pitten want anders trek ik morgen de dag niet. Nog ff voor ST spelen en dan truste maar weer.

4 gedachten over “Lieve Luke en alle drukte nadien

  1. Je hebt weer een aardig druk weekend. Mijn man heeft gisteren over 250 km. bijn twaalf uur gedaan. Overal files door het slechte weer. Fijn weekend!

  2. Ja, wat een water he gisteren. Ik was samen met Rianne onze 5-12 boodschappen aan het doen, heerlijk zo’n tiener-dochter die meehelpt, en we kregen van een tegenligger werkelijk een vloedgolf over ons heen. Respect voor alle fietsers, wij zaten droog en konden er dan ook heerlijk om lachen…En Iv die was voor de vrijdag eens vroeg thuis, tussen ons en Den Haag ging het prima met ’t verkeer…schetste onze verbazing toen ook wij ’t nieuws zagen. Prettig weekend nog! Ps: onze boom staat!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.