Uitjes

Duinen weer te laag voor ons

We zijn maar eens aan het bekijken bij welke duiningang we wel officieel kunnen parkeren.
Helaas was het bij deze (volgens mij ingang “kijkuit”) ook niet mogelijk. Maar weer aan de rand gezet.
Naarstig op zoek geweest naar paddestoelen. Er waren er niet veel maar uitendelijk toch nog wat gezien. Het was heerlijk weer en we hebben even “gepicknickt”. Het leek wel weer een beetje zomer, en dat in november.

4 gedachten over “Duinen weer te laag voor ons

  1. Het was een heerlijk ochtendje. Zouden we vaker moeten doen eigenlijk maar ik geloof niet dat erdit jaar nog veel mogelijkheden voor komen.
    Wel jammer dat Sabine niet echt veel zin om te fietsen had en dat Laura in de 2e helft te moe was om te lopen.

  2. Hee Dinie, tijd niet gezien 😉 😀 Wel grappig om jullie nu xc3xa9cht ontmoet te hebben 😀 Sabine is in het echt nog meer een lieverd dan op de foto’s! Wat een gedoe trouwens dat je die bus nergens kunt normaal kunt parkeren 😕 En wij denken er juist over om ook voor een soort busje te kijken i.v.m. duowagen enzo. Mooi gedaan die fotoserie!

  3. wat een ellende zeg om een parkeerplaats te kunnen vinden het weer is nog erg mooi op dit moment en je hebt er weer een mooi werkje van gemaakt van de foto s

  4. @ abby- de normale hoogt van bussen is een stuk lager hoor, maar toevallig was dit een verhoogde en wij hadden er nooit bij nagedacht, dus vrees niet…. 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.