Van alles wat

Flater, camera stuk, snotlappen, lintjes!

Zo in vier termen samengevat wat mij de laatste dagen heeft beziggehouden.
Dinsdag waren we in het VU voor een afspraak met dr. Kurk (rev.arts spinateam) en dr. Smit (kinderneuroloog spinateam). Om 11 uur mochten we bij dr. Kurk “aanschuiven” en naar ik dacht pas om half 2 bij dr. Smit. Helaas heb ik onze tijd en die van dr. Smit verdaan met het doden van de tijd buiten. Toen wij uiteindelijk (naar ik dacht veel te vroeg) om half 1 bij de receptie meldde. bleek dat we een afspraak hadden om 11.40 uur. Ik verschoot me rot. Dr. Smit bleek gevlogen (groot gelijk) en we meosten een nieuwe afspraak maken. Ik schaam me dood, ik was er heilig van overtuigd dat het om half 2 was. Thuisgekomen keek ik in de agenda en daar stond keurig 11.40 uur. Heb zelf een neuroloog nodig (of en gerontoloog) voor vroegtijdige dementie vrees ik.
Leuk was wel dat we Abby en gezin tegenkwamen behalve Mika helaas. Die had ik ook wel eens in levende lijve willen zien.
Gek hoor dat je elkaar vrij goed kent door al het gelog maar eigenlijk als wildvreemde met elkaar staat te praten in zo’n drukke wachtkamer, maar wel heel leuk.
Thuisgekomen bleek dat mijn camera niet meer werkte. Hij bleef ingezoomd staan. Geen beweging in te krijgen. De volgende dag dacht ik het opgelost te hebben omdat ik zondag met de handinstellingen aan het klooien was geweest. Hij deed het nog even een paar keer maar een uurtje later was het weer over met de pret. Helaas heb ik alle garantiebonnen in de map zitten, behalve deze dus dat wordt nog even een crime. Hij is van januari dus hopelijk nog garantie maar ja dan moet ik wel de bon hebben. Balen hoor, nu heb ik geen camera om Sinterklaas te vereeuwigen. Natuurlijk met de videocamera kan ik ook foto’s maken maar dat is knudde vergeleken met de Minolta Z3.
Wat betreft de snotlappen; ik heb vanmorgen (na het zwemmen, jaja er komt weer wat beweging in deze verstijfde en vervette massa ) maar weer drie dozen kleenex gekocht. Laura is al de hele week aan het snotteren. Ik werd gisteren met een volle neus xc3xa9n keelpijn wakker en gisteren begon Sabine ’s avonds ook te hoesten en te proesten. Gaat lekker dus.
Toch ook een positief hoogtepunt deze week; Sabine kwam dinsdagavond met maar liefst 2 lintjes thuis van het zwemmen. Nu nog 2 en dan is ze rijp om af te zwemmen. Wie had dat ooit gedacht zxc3xb3 vlug al. Ik ben beretrots. Nu moet ze nog een hoop leren voordat ze zover is hoor. Maar toch, ze doet het maar mooi die griet. Ze heeft mooi haar A-diploma eerder op zak dan haar moeder (ik was 10 bijna 11 zelfs geloof ik).
Morgen lekker St. Maarten, hopelijk wordt het weer iets beter
Zaterdag komt die andere heilige binnen en zondag komt hij hier. Gelukkig komt hij hier weer bij de sporthal (op loopafstand).

6 gedachten over “Flater, camera stuk, snotlappen, lintjes!

  1. Wat goed zeg van Sabine!!Kan me voorstellen dat je trots bent! Ik had ook pas mn A op mijn 11e ofzo, dat was toen gewoon zo met schoolzwemmen 😕
    Dat we Abby en gezin…? haha volgens mij een werkwoord vergeten 😉 😀 Truste!

  2. Soms moet je ook gewoon die camera even thuis laten en genieten van het moment. Zo namen wij ook geen camera met SintMaarten-lopen mee. Soms ben ik zo veel met die camera bezig, dat ik helemaal vergeet te genieten en echt te kijken, en lijkt ’t wel of de foto’s die ik dan op mijn computer zet door een ander gemaakt zijn. Geniet ze van het Sintgebeuren vandaag..eneh de boom komt 26 november, ‘k maak wel foto’s hoor. 😉

  3. @Abby-hahaha ik kan ook nog steeds niet typen ondanks dat ik mijn typediploma al jaren op zak heb 😉 . Als ik nog eens tijd over heb dan ga ik op “herhaling”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.