De trap op

Sabine kan zelf de trap op komen. Wat een kanjer die grote meid van ons.
Haar benen waren nog net een stukje te kort om de afstand tussen de twee treden te overbruggen maar nu red ze het. Het is nog wel even wiebelig als ze haar voeten goed moet zetten met haar handen. Dan moet ze de leuning loslaten en dan zie je dat ze dat een beetje eng vindt. Maar ze (en wij niet minder) is apetrots!
Wat een griet.
Binnenkort in dit theater!
Het gaat zeker verfilmd worden maar dat red ik deze week niet meer.
Het weekend wordt echt aanploeteren.
Morgen moeten we al om half 10 in het Dolfinarium zijn. En voordat we thuis zijn kunnen de kids linea recta naar dromenland vermoed ik.
Zondagochtend moet ik snel alle spullen voor de vakantie klaarleggen en inpakken. Om 1 uur moeten we op Heliomare zijn om te zwemmen. Uurtje zwemmen, napraten dan is het al gauw weer 3 uur. En dan naar huis om de bus in te laden, dat kan niet maandag omdat Edwin maandag nog gaat werken en ‘s avonds pas aankomt in Almelo. Daarna kunnen we alle gezinsleden in Edwin zijn auto proppen om naar de jarige Iris te vertrekken.
Ik zie dus geen gelegenheid om haar eens rustig de trap te laten beklimmen.

Ze begint nu trouwens ook “stoere woorden” te gebruiken. Vanmiddag deed ze een computerspelletje en ze vond hem vet cool.
Op school doen ze spelletjes op internet met www.spele.nl.Die kende ik nog niet.
Er staan heel veel leuke spelletjes op, die ook voor kleinere kinderen te doen zijn.

CU

6 gedachten over “De trap op

  1. Tjonge, ik ben blij dat jullie met die drukte nog even komen smikkelen van onze taarten zondag. Ivor is wel nog wat stijf, maar die appeltaart omt er. Onze meiden zitten tegenwoordig overigens, als ze niet op spelletjes.nl zitten, op http://www.paperdollheaven.com, erg leuk, kan je modellen aankleden. Fijne dag en ik hoop dat de meiden lekker slapen straks. En Sabine, toppie meid dat traplopen…toppie nieuw woord bij ons thuis!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.