Weinig puf

De laatste dagen moesten we allemaal een beetje in het ritme komen van het weer naar school gaan. Het viel me alles mee hoe makkelijk Sabine haar bed uit kwam. Ze was alleen wel moe als ze thuis kwam, deels door de warmte maar ook door het (weer) erg vroege opstaan. Ze heeft (of het taxibedrijf dan ) sinds donderdag een nieuwe bus. Met zowaar een elektrische lift in plaats de metalen oprijplaten. Hij is prachtig. Ik vergat wel steeds een foto te nemen, maar ach. … hij zal nog wel een tijdje rijden . Allereerst nog maar wat "achterstallig onderhoud" Ik liep/loop behoorlijk achter, en ik moet eigenlijk nog honderd andere dingen doen. Lekker de laatste dagen een beetje in de tuin gerommeld. Zaterdag zijn we nog even naar Dijk en Duin (al noemen we het nog steeds Duin en Bosch) gegaan om te fietsen/wandelen. HEt was alweer een tijdje geleden en we hebben zomaar eens een andere route genomen. Een leuk klimboompje gevonden in de vorm van een driekoppige draak. En de plaatselijke Stonehenge viel ook in de smaak bij die apies van ons. We hebben zelfs nog even verstoppertje gespeeld. We hebben alweer flink wat paddestoelen gezien zeg, joekels gewoon. Ome Jos was ‘s morgens komen werken. De goot die gemaakt was was niet zo geslaagd voor die kleine smurf. Ze rende naar de deur, die Edwin net dicht had gedaan en stapte in de goot en knalde met haar mond tegen de deur. Ze had een flinke dikke lip.

Zondag was een minifeesje bij mijn ouders. We hebben gechineest met Gerda, Corry, Bart, Irma, Bram, Hannie, Bas, Naomie en natuurlijk mijn ouders en ons gezinnetje. Het was erg gezellig. Bram was erg gecharmeerd van Sabine, terwijl het eigenlijk het "vriendje" van Laura is (ze schelen 6 weken in het voordeel van Laura ) Naomie was druk bezig met en record te vestigen aan hoogtepunten op 1 dag. Ze rolde steeds bijna om van haar rug naar haar buik, maar dat is uiteindelijk niks geworden . Maar een ander hoogtepunt, Hannie voelde haar eerste tandje, die er waarschijnlijk al een dag eerder was. Naomie was maandag alweer 5 maanden.

3 gedachten over “Weinig puf

  1. Wat een leuke foto’s allemaal. Ziet er heelgezellig uit.
    Sterre keek wel vreemd toen ze zongen voor haar. Ze scheurde wel enkele stukjes van het papier van haar kadootjes, maar je moest wel helpen. Ze heeft zet een paar dagen koorts gehad, voelde zich op haar verjaardag iets beter. Ze heeft nog wel veel geslapen. Maar het was een gezellig feest en ze heeft veel kadootjes gehad.

  2. ja die naomie, haar tweede tandje kwam 5 dagen later en wat denk je dat ze maandag deed? ( met precies 5 mnd) ja hoor helemaal omrollen. en ik heb het nog op film staan ook!

    dikke kus en een knuffel 😀 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.