Eerste schooldag…inmiddels al de tweede

Het was zover. De eerste schooldag is weer begonnen. De ouders mochten hun kinderen tussen kwart voor 9 en 10 uur zelf komen brengen deze dag. Ik had besloten Sabine gewoon met de bus mee te laten rijden en dan later zelf te komen met de luiers, katheters en reservekleding. Helaas, ik was net te laat. Ik heb wel nog de spullen afgegeven aan Erna en Jolanda (de verpleegkundigen) maar de deur was hermetisch afgesloten. Het is toch een stuk "strenger" dan bij de kleuters en leerweg 2. Maar goed ook hoor, al dat geleuter en gehang van die papa’s en vooral mama’s is ook nergens goed voor. We leiden de kids toch maar af. En nu moeten ze leren natuurlijk. Helemaal voor het eggie is het dit jaar. Mijn kleine meisje zit alweer in groep 3. Voor je het weet schrijf ik hier de uitslag van de CITOtoets ! Sabine heeft erg genoten in haar nieuwe klasje en van haar meester Tobias en juf Wilma (klassenassistent). Ze hebben zichzelf getekend voor de kalender en ze had gecomputerd en buiten gespeeld. Dus het was nog niet meteen aan de bak gelukkig. Ik ben benieuwd wat ze vandaag gaat leren ! Ze heeft een nieuwe chauffeur; Willem. Unietax had een klein misverstandje met Jack de oude chauffeur (ze dachten dat hij al gestopt was) en nu rijdt deze een andere route. In alle hektiek ben ik vergeten om hem in te lichten dat Sabine naar de overkant moest. Ze vertelde het zelf wel maar pas toen de ze goed en wel naast de bus stond bij de "oude" school. Oeps Tja ik had Jack en Marry (die schijnt trouwens voor langere tijd in het ziekenhuis te liggen, onbekend waarvoor) al helemaal ingelicht dus in mijn hoofd zat dat bij de sectie: reeds afgehandeld

7 gedachten over “Eerste schooldag…inmiddels al de tweede

  1. wel raar en stil weer denk?, Sabine naar school, kon ze maandag wel een beetje haar bed uitkomen?? 🙂 want echt vroeg was het zondag niet.

    dikke kus en knuffel, Naomie en Hannie

  2. ff wat anders, ik zag de lach weer eens staan van je meiden en dacht laat ik ze eens aan naomie horen, kijken hoe ze er op reageert.

    Ze was aan het springen in haar springveer en ze stopte er meteen mee, keek naar het computer scherm en ging heel geconcentreert luisteren toen het afgelopen was sprong ze weer vrolijk verder 😛

  3. Weer spannend de eerste dag naar school maar intussen zullen ook jullie weer al aardig in het ritme zitten.
    Helaas kan ik zaterdag niet naar de BOSK dag. “k Vind het heel jammer, ik had er best veel zin in.

  4. hier zijn ze 15 augustus al weer naar school gegaan en justin zit ook in groep 3 en schrijft al aardig wat woordjes weg en leest al korte zinnetjes…dus nu leest hij mij s avonds voor hahahaa

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.