Laura vertelt…

Het is zo leuk! Onze kleine smurf gaat met de dag beter kletsen. Al kan ze nog steeds de "k"niet zeggen, ze praat al driewoordzinnetjes. Bijvoorbeeld: Ik zei tegen haar dat ze oma maar even moest roepen dat de koffie klaar was. En onder aan de trap riep ze: "Jopie, tossie eten". Heel verklaarbaar want ze bedelt altijd om koffie en die krijgt ze van oma op een lepeltje. In de afgelopen weken heb ik een paar keer op Naomie gepast en gisteren kwam ze ineens met : "mama, naomie passen op". Ze heeft trouwens ook al een paar dagen dat ze me "Mammie" noemt en Edwin "Pappie." Het klinkt wel schattig maar hoe ze daar nou aan komt. Soms valt ze met haar eigen naam ook weer terug naar Jaja in plaats van Jauwa. We vragen haar steeds:"wie is er bijna jarig". En blijkbaar is ze het een beetje zat want haar reactie was sinds gisteren: "Jaja toch". Ook lachen hoor; ik vraag haar ook steeds hoe oud ze dan wordt en de allereerste keer dat ik dat vroeg zei ze heel adrem: "Ses". Dat was zo grappig. Nu wisselt ze tussen ses, een, en tee. Ze kan ook al zo goed tellen. Zo van 1 tot 10, al slaat ze er wel eens een paar over. Net als Sabine op die leeftijd pikt ze ook de verste vliegtuigen uit de lucht. En ook insecten ontgaan niet aan haar scherpe oog! Ze gaat de laatste dagen graag slapen. Geen kind aan, heerlijk! Maar de venijnige trekjes zijn nog niet helemaal weg. Ze mag nog graag knijpen en haren trekken. Daarbij is ook schoppen gekomen Gelukkig overheerst de lieve Laura, maar soms …….

5 gedachten over “Laura vertelt…

  1. Hopelijk lukt het een reactie te plaatsen 😕 😉 Maar leuk dat Laura zo goed babbelt, dan kan ze je ook straks voor schut gaan zetten in de supermarkt ofzo met haar uitspraken 😀 Dat herinner ik me nog wel met Nikita. Hopelijk is er alleen nog maar de lieve Laura als ze later puber wordt 😉 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.