Van alles wat

Weergezeur of weekgezeur

Geplaatst

Maandag dacht ik:”ik heb mijn dag niet”, dinsdag dacht ik het weer, en toen woensdag ook al niet bleek mee te zitten dacht ik’:’ik heb gewoon mijn week niet”
Maar vandaag blijkt het allemaal toch weer mee te vallen.
Maandag: conflict met de tandartsassistente, de auto wilde niet starten, startvergrendeling verstoord/auto weggesleept naar de dealer. dinsdag belde ik naar de dealer en bleek het renaultnetwerk eruit te liggen zodat ze geen nieuwe code te pakken konden krijgen zodat mijn auto het weer deed, woensdag het zelfde verhaal toen werd ik een beetje pissig omdat ik geen kant opkon met die meiden en slecht weer. Uiteindelijk kwam oma ons “redden” . Zij bleef met Naomie bij de meiden en dan kom ik even snel boodschappen doen met haar auto. Ik kwam op de parkeerplaats van ons winkelcentrum; portemonnee vergeten , En zo ging het al die dagen maar door. Vanmorgen was het ineens zonnig. Hee dacht ik dat gaat goed.
Buiten is het niet om uit te houden, zelfs Sabine heeft er last van (anders hoor ik haar nooit klagen over de hitte) “Mama ik zweet zo.” We zitten nu binnen af te koelen want het is gewoon vies benauwd. Morgen ziet het ernaar uit dat het weer 10 graden koeler is. ZO blijf je toch snuffen en snotteren. Ik heb een hekel aan zeuren over het weer, maar het mag van mij nu wel een normale zomer worden.

PS. mijn auto is nog niet klaar maar ze kunnen weer het web op. Nu morgen naar ford om de carkit te brengen en om de radio eruit te laten halen.

4 gedachten over “Weergezeur of weekgezeur

  1. Zo dat is eruit Dinie, soms heb je inderdaad van die dagen, en vandaag was het inderdaad wel heel erg klam en warm, wij lopen hier ook al te sniffen dus inderdaad het mag nu wel eens een normale zomer worden. Knuf van Anita en haar kanjertjes en ik hoop dat je de komende dagen lekkerder in je vel zit

  2. Lekker he πŸ˜€ Daar heb jetoch die weblog voor! Wel balen voor je met die auto en zo zie jemaar, overal zijn wel eens met computers πŸ˜‰ Wel fijn dat jemoeder zo kan bijspringen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.