Van alles wat

De week is nog niet voorbij

Geplaatst

Vannacht heb ik zeer onrustig geslapen en dat gebeurt mij niet zo gauw. Tegelijkertijd ben ik boos op mezelf dat ik zo reageer op zoiets onbenulligs als een kapotte auto. Maar ja. Ik moet hem nog uitruimen, schoonmaken xc3xa9n de uitdraaibare autostoel (die we nooit gebruiken) van Sabine demonteren. Dat laatste moet eigenlijk door Verhopef gedaan worden , maar ja dan moet de auto daar weer heen. Gisteren heb ik te horen gekregen dat ze weliswaar de code hadden (hxc3xa8hxc3xa8) maar dat helaas als de motor uitgezet was en weer opnieuw gestart moest worden dat het dan niet meer lukte. DAn moesten ze weer de code inlezen en dan ging het weer xc3xa9xc3xa9n keer. Het lag aan de (enige) sleutel. Ik kon een nieuwe bestellen zoals ik al had, met afstandbediening en startontgrendeling en dat zou me ongeveer 200 euro(!) gaan kosten. Ik kon ook een "gewone" zonder afstandsbediening nemen, die was slechts 125 euro. Niet te geloven, lang leve de techniek. Ze hadden wel mijn autoradio vast gedemonteerd en die heb ik (met de auto van mijn ouders) vandaag naar Beverwijk gebracht. Vanmiddag heb ik samen met Edwin mijn auto opgehaald om hem te "ontmesten" en zondagavond moeten we hem maar naar de garage slepen. Wat een gedoe is dat zeg. Ik heb vanmiddag de Sesamstraatraamstickers er heel af kunnen pulken. Dat vond ik al heel wat. Ik ben begonnen met het stoeltje maar dat is nog een heel geemmer. Ik denk dat Edwin me even moet bijstaan. Sabine is nu lekker bij opa en oma aan het logeren en Laura ligt heerlijk te slapen. Een kleine compilatie van de afgelopen week (ook de leuke momenten )

11 gedachten over “De week is nog niet voorbij

 1. Precies, van de leuke momenten moet je foto’s maken, per slot van rekening is de doekjesfoto voor Laura later ook een leuk moment! ๐Ÿ˜‰

 2. ach, in elk gezin zijn er leuke en minder leuke momenten, maar om die minder leuke momenten moet je soms ook wel lachen, al is het dan achteraf!! je hebt verder een leuke duidelijke site zeg!!
  vast weltrusten en een fijne zondag!!

  p.s. leuke foto`s!!! ๐Ÿ˜›

 3. @Astrid- Ja eigenlijk wil ik niet zo jammeren hier maar ach je kunt ook je ei kwijt.
  ๐Ÿ˜‰
  @Tineke-bedankt voor de complimenten en ik kijk ook ff bij jou.
  @Anita- Dank je en ja het is altijd leuk om berichtjes te krijgen en zeker zulke (vooral voor de kids) ๐Ÿ˜› 8)

 4. Leuk gedaan weer Dinie! Leuk lettertype ook, lijkt wel disney ๐Ÿ˜‰ Dat stoeltje trouwens, daar zitten wij ook aan te denken zo’n uitdraaibare, gaat dat ook via wvg? En waarom gebruik je die nooit, hoe zit Sabine dan in de auto? (Sorry…wxc3xa9xc3xa9r al die vragen ๐Ÿ˜• )

 5. @ Abby- dat lettertype is ook disney
  Dat steoltje gebruiken we wel maar dat meganisme niet. Je moet hem met kracht vastklikken en daarvan krijg ik het meer in mijn rug dan van haar er gewoon inzetten vandaar. Het is wel ideaal omdat ze lekker hoog zitten door dat draaiding eronder.
  Verder heb ik hem 2 keer in het begin gebruikt (met veel gevloek ๐Ÿ˜‰ ) en daarna nog een paar keer geprobeerd met dezelfde ervaring. Maar er zijn verschilende merken. Wij hebben er een van B&S met een regulier autostoeltje erop (recaro start) en ik weet dat R82 de “panda swing” heeft. Die lijkt mij makkelijker in het gebruik . Verder geen ervaring mee hoor.
  Sabine zit nu heel vaak gewoon op de achterbank en Laura in Sabines stoeltje.
  Maar als we op vakantie gaan gaat Sabine wel in elk geval in een verhoger met leuninkjes, dat zit wat stabieler met bochten en zo.
  En het gaat via WVG.
  Vraag maar raak hoor. ๐Ÿ˜€ Dat scheelt een hoop tijd met uitzoekerij

 6. Haha, ik was al aan het zoeken naar je antwoord, ik wist niet meer wxc3ยกxc3ยกr ik het gevraagd had! Dat stoeltje wat ik had gezien was idd van R82, daar is Mika zn rollator ook van, maar die ging via de verzekering. Wanneer gaan nou dingen via WVG en wanneer via verzekering, of is dat gewoon uitproberen? (o o weer een vraag). Ik ga ook al een geh.parkeerkaart aanvragen via het wvg, die zullen ook wel denken, nu ook weer een autostoel. Al weet ik nog niet of ik die ook aanvraag.

 7. Daar is een richtlijn voor.
  Alles wat met vervoer te maken heeft, rolstoelen, fietsen, fietszitjes, autozitjes en zo is via wvg en aale dingen die met adl te maken hebben Ook rollator en krukken e.d. maar ook hoog- laagbed of kinderstoel is via de verzekering. Als het goed is kun je van de gemeent een lijst krijgen waar alles op staat (of doen ze dat ook niet bij alle gemeentes) ik kan je wel eenm kopietje , mailen maar per 2006 verandert volgens mij ook het AwBZ. Dus voor korte tijd zal dit nog maar kloppen dus.
  En anders weet de ergo in het VU ook heel veel die zien jullie toch wekelijks of is dat over?

 8. Dank je! Het begint me nu eindelijk een beetje duidelijk te worden ๐Ÿ˜€ Zou je toch dat kopietje willen mailen alsjeblieft, dan weet ik een beetje hoe en wat en ik denk dat het niet zo veel zal schelen met Castricum. Mika heeft wrs vanaf september weer ergo, zijn ergopeut was ook zwanger en had zwangerschapsverlof en begint in sept. weer, dat kwam mij dus eigenlijk ook wel goed uit. Ik zie ook fiets en fietszitje staan, er gaat een wereld voor me open! Zit er een max. aan per persoon? (jaja weer een vraag haha) Ik denk dat ik je beter kan gaan mailen ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 9. Wat leuk dat Sabine weer een kunstje ontdekt heeft……..zit ze dan op haar voeten of staat ze op haar knieeen?……haha een zijaanzicht van dit kunstje zou een stuk duidelijker zijn ๐Ÿ˜‰

 10. @kidshome-Ha ha ja volgene keer doe ik het van op zij ok?
  Ze zit op haar voetjes! 8)
  @abby- ik ga een kopietje maken. Het kan zijn dat je me gemaild hebt en ik niks heb ontvangen want mijn mailbox zat vol. Ik had een verkeerde optie aangevinkt in mijn internetopties en na de vakantie was ie dus echt overvol!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.