Yes yes yes….

Onze “nieuwe” pc is weer terug na ……ik kijk het zo even na. Het was me veel te lang.
Ik heb hem stiekum voor een paar dagen in de woonkamer geparkeerd . Ha ik moet hoognodig weer de site van Rietpetite aanpassen en dan overdragen aan Hannie.
En natuurlijk ook alle foto’s weer overhevelen naar deze pc. Ik kan nu ook de filmpjes van het zwemmen weer activeren want bij Xthost kun je wel heel makkelijk webruimte krijgen zonder registratie maar als je er een week niet naar kijkt (hoeft maar 1 bestand te zijn) dan is je account verleden tijd. Dus ik zet hem maar op mijn nieuwe verworven Lycos website.
Ik ga lekker aan de slag. Laura slaapt nu. Sabine staat in de reci naar Pluk van de Petteflet te kijken. Die had ze gisteren voor haar rapport gekregen.

Edwin is vanmorgen drie keer vertrokken. We hebben hem twee keer tot eind van de volgende straat uitgezwaaid. De derde keer was hij na zijn slaapzak zijn autopapieren vergeten . Hij belde om half 1 dat het afgelopen was met het bellen via zijn mobiel omdat ze bij de grens waren.
Ik heb geprobeerd uit te vinden hoeveel alcohol je in je bloed mag hebben als je nog moet rijden in Duitsland. Ik kan niks vinden. Dus de xc3xa9xc3xa9n van heren moet hun enige biertje maar laten staan op het circuit deze keer. Ik ga zo nog wel ff er verder in duiken. Maar ik ben nu even aan het genieten van het weerzien met onze heerlijke snelle pc

Hij was trouwens ruim een maand weg die PC

3 gedachten over “Yes yes yes….

  1. hahaha jij bent net zo verslaafd als ik. Onze pc stond eerst in de gang maar nu al ruim een jaar in de kamer net naast de keuken….
    het was maar voor een paar dagen zei ik toen 😉

  2. ja bij ons echt hoor, want het mag niet van Edwin. Dan haal ik te veel “troep” naar beneden (cd’s en zo) en ik ben ook een megachaoot dus hij heeft wel gelijk. 😉 8)

  3. Haha, ik heb hem al vanaf het begin beneden, ik heb mijn eigen ‘werkhoekje’ 😉 (al werk ik niet meer sinds Mika z’n geboorte 😀 )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.