Van alles wat

Een hoop geregel

Geplaatst

Vandaag een echt regeldag en ik heb zelfs nog mijn haar laten verven/knippen.
Vanmorgen eerst maar eens de gemeente gebeld of we nog in aanmerking kwamen voor een duplicaat invalidenkaart. Ik moest wel eerst aangifte doen bij de politie. Daar hoorde ik al dat het wel eens vaker gebeurd is. Een giller weer. Ik reed naar de Brink waar dus blijkbaar het politiebureau al jaren niet meer is. En toen stond ik meteen klem achter een vuilniswagen dus heb ik meteen maar Edwin even gebeld of hij wist waar het “nieuwe” politiebureau was. Al een jaartje of 8 bij de Groenelaan . Echt weer iets voor mij. Ik kreeg een procesverbaal en gaf het af bij het WVG. Nu stond er op de oude kaart een foto van mij, want in mijn ogen niet echt zo hoorde het is tenslotte een kaart van Sabine, en ja hoor er meot gewoon een foto van Sabine op. Die muts 3 jaar geleden bleef maar volhouden dat er een foto van mij op moest. Stond ook wel leuk hoor. Geboortedatum 2 januari 1999 en dan met een foto van mij er boven, Hahaha, ze zag er al vrij volwassen uit voor haar drie jaar toen.
Volgens mij heb ik nog ergens pasfoto’s van Sabine liggen en die kunnen we morgen langsbrengen. Dan maken ze meteen (kosteloos!) een nieuwe kaart. Niet eens administratiekosten. En zelfs meteen klaar, Ik had al op een week gerekend en op toch wel een paar euro te betalen. Dat verschilt denk ik per gemeente. Hewt mag best gezegd worden. Het WVG van Castricun werkt heel fijn. Tot nu toe hebben we alles wat we wensten zonder veel moeite gekregen en ze regelen ook alles wat je vraagt al heel snel. Dat hoor je wel eens anders
Daarna doorgereden naar Ford Beverwijk om de autopapieren te laten kopixc3xabren.
Toen naar mijn moeder (mijn persoonlijke kapper) en thuisgekomen gauw Laura in bed gestopt.
Ik heb me flink verdiept in het grijs kenteken voor gehandicapten en dat moet geen enkel probleem zijn voor ons. Het langst ben ik bezig geweest (en nog) om me te verdiepen in een nieuwe gsm en carkit. Mijn hemel wat een aanbod en wat een termen. Ik heb echt een toestel uit de prehistorie. Ik kan er niet eens mee sms-en . Dus nu op zoek naar een niet al te geavanceerde (ik bel er nl nooit al te veel mee). Ik heb hem vooral om bereikbaar te zijn onderweg als er iets met Sabine is op school en als we onderweg zijn. Wie weet ga ik er nu meer mee doen. Al die mogelijkheden daar word je toch wel hebberig van. Ik heb geen idee of iknou aan een abonnement moet gaan denken of weer een prepaid verhaal. Ik word er slaperig van. Is er misschien iemand die er verstand van heeft die mij een mooie aanbieding kan wijzen. Ik zie door de bomen het bos niet meer .
Sabine heeft nu heerlijk vakantie. Ze had en beetje gehuild in de bus toen iedereen hun uitzwaaiden en iedereen buiten heel hard Sabine riep (ze is beroemd daar hoor).
Ze had haar rapport mee. Die was weer heel goed.
Morgen lekker uitslapen, maar niet te lang. We “moeten” samen met Edwin ontbijten. Hij gaat met zijn F1-vriend en onze exbuurman een paar nachten naar Hockenheim naar de GP. Ze hebben er weer zin in. Vorig jaar had Jan een sabbatical. toen is Edwin een weekendje met Rob, Ellie en Jeroen naar Franchorchamps geweest (voor hem dus de derde keer al). Dat jaar daarvoor zijn ze naar Frankrijk geweest bij Nevers (gut ik ben de naam van het circuit even kwijt) Toen waren we allemaal mee (niet naar de race hoor, helaas is er geen mogelijkheid voor kaartjes allen bij de trainingen. Ik zie ons niet zitten met de kids bij de GP zelf). Dat jaar daarvoor gingen we ook met zijn allen (Jan, Lida, Edwin, Sabine en ik)naar het huisje van Lia en Jos in Gemmenich en reden Edwin en Jan heen en weer naar Spa. Net als het eerste jaar. Niets haalt het bij de eerste keer. Ook voor de thuisblijvers niet. Ik (en Lida ook niet ) vergeet nooit meer die rode koontjes en opgewonden verhalen van de jongens toen ze terugkwamen van de eerste dag Franchorchamps. Geweldig.
Nu zijn de dametjes en ik dus een heel lang weekend op onszelf aangewezen.
En nu ga ik lekker slapen want ik zit hier al weer veel te lang zie ik. Toedeloe

7 gedachten over “Een hoop geregel

  1. Hee wat leuk dat Edwin en jij ook zo’n GP-fans zijn, nu weet je ook waar Mika zijn naam vandaan komt 😉 Ik werkte toen ik zwanger was van Mika ook nog bij Mercedes 😀 Dan krijg je het wel druk van het weekend dus, alhoewel, hetzelfde als doordeweeks wrs 8)
    En lekker dat het WVG van Castricum zo goed werkt, die in A’veen ook best wel, op die duowagen na dan, maar dat ligt meer aan de leverancier 😕
    En wat die mobiele tel. betreft, Andrxc3xa9 en ik hebben een soort partnerabonnement met een uur gratis bellen met elkaar, dus hij een uur naar mij en andersom, 2 uur dus totaal, op zich wel handig en de telefoon mocht ik uitzoeken uit een paar. Maarja er zijn zoveel goede aanbiedingen, succes daarmee 😉

  2. ….en wat je poll betreft….zij kijken nog voor een huisje op Texel of anders ergens in NH aan de kust … lekker veel zand voor Mika 😉

  3. Ik ben niet echt een fan hoor. Ik moet zeggen dat ik de laatste twee jaar erg wienig heb gezien van de GP’s, maar de sfeer op de circuit is geweldig. Ik ben ooit eens in de pits van een motorrace geweest in Zandvoort en dat is helemaal geweldig. Ik keek trouwens wel wat regelmatiger in de tijd dat Villeneuve vaak won. Was mijn favoriet destijds. En dat van Mika dat wist ik al;) Dat staat ook op zijn site toch?. Een vriend van Hannie heeft trouwens zijn dochter Senna genoemd en zijn zoon Jens. Is jouw Jens ook vernoemd naar Button? Had ik eigenlijk nooit bij stil gestaan.

  4. Wat grappig! Senna was ook altijd mij favoriet, ik heb hem ontmoet in Monaco maar durfde niks te zeggen 😕 haha, sukkel he! Jens is niet naar Button vernoemd maar wel toevallig eigenlijk 😀 2 coureurs als zoons!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.