Nachtbrakertje en een picknick

Nou de hoop was tevergeefs hoor! Gisteravond om half twaalf werd mevrouwtje wakker en om half drie heb ik de laatste keer op mijn wekker gekeken . Even dus snel een logje maken en dat wat slaap in halen. Ik ben al lekker ebzig vandaag. Ik had de broodjes voor de picknick op Heliomare te lang in de oven gelaten dus moest ik op stel en sprong nieuwe lekkere dingetjes kopen. Laura bij opa en oma afgeleverd, want we “moesten” helpen met schoonmaken van spulletjes en kasten vanmorgen en daarna gingen we picknicken met alle kinderen. Het was reuze gezellig en we hebben heerlijk gesmikkeld van alle lekkere dingen. Aan het eind hebben we met zijn allen verstoppertje gespeeld. Dat was nog wat om met de rolstoel ahter de bosjes te komen .
Het was ook al een beejte afscheid nemen van de juffen. vooral van Ingrid want die gaat helemaal naar een andere locatie. Sabine zal iedereen best missen. Het was/is ook zo’n gezellig klasje samen.
Ik heb samen met Ellen, de moeder van Fenna een uitstapje naar Artis gepland volgende week zaterdag. Het leek ons leuk als er eventueel; meer klasgenootjke kwamen. Ik had een briefje gemaakt voor allemaal, helaas zijn er een paar op vakantie maar het zou leuk zijn als de anderen wel kunnen komen. We zien het wel.
Fenna was trouwens gisteren lelijk gevallen met de fiets. Gevolg: twee losse tanden en een hele dikke lip . Arme grietje. Gelukkig niks gebroken. Sabien was helemaal een beetje ontdaan. Zo erg zelfs dat ze vergeten was te vertellen dat ze zelf ook was gevallen met haar handbike. MAar ze was er niet erg van geschrokken geloof ik en er was niets aan de hand.
Op school aangekomen hebben de kids nog lekker een zelfgemaakt waterijsje gegeten. En daarna mochten we allemaal op tijd naar huis. Wij reden naar de forddealer want (ome) Jos had daar een bus gezien. Was op zich wel wat, alleen de inruil voor de Kangoo was niet helemaal wat wij wilden dus waarschijnlijk kijken we nog even verder. Rijdt trouwens wel vreemd hoor zo’n busje. Dat hoge zitten is heel prettig, maar je moet heel anders met je spiegels omgaan. Het is ook een diesel en mijn eigen manier van optrekken (snel) kan ik wel shaken met zo’n log apparaat . Nou ja het was wel erg ruim. Sabine had hem al meteen gekocht Morgen bellen we nog even en kijken we wat ze nog voor ons kunnen betekenen met een beter aanbod of extra’s maar anders wordt het niks denk ik.
Nog even verder kijken.
Nu ga ik lekker slapen. Ik ga geen logjes af want dan weet ik het wel weer . Morgenavond ook geen tijd want Jan en Lida komen weer Catannen.
Morgen overdag moeten we naar Mark die wordt alweer vier en we moeten ook nog busjes bekijken.
Zondag gaat Sabine met opa en oma Alie vissen. En de rest van de dag hebben we vrij (zucht, ff lucht)
LAura gaat trouwens steeds beter praten. Elek dag leert ze weer een paar woordjes of gaat ze de woorden goed uitspreken. Deze week zegt ze al opa in plaats van apa, oma ipv moma, en als klap op de vuurpijl zei ze vandaag Naomie tegen “nano”. Ze zegt al trouwens al een tijdje haar eigen naam wat beter. Het was Jaajaa en nu spreekt ze zichzelf aan als “Jauwa”.
Het wordt nog wel eens wat. Truste!!!!

8 gedachten over “Nachtbrakertje en een picknick

 1. Hopelijk heb je wat kunnen ‘bijslapen’ 8) Leuk dat Laura steeds beter gaat babbelen. En wat is trouwens catanen, speek je sit uit als keten of is het iets wat je eet? 😀

 2. Hahaha, nee hoor Abby het is officieel “Kolonisten van Catan” en het is een gezelschapsspel waaraan heel veel mensen verslaafd zijn. Je kan het zelfs online spelen, maar daar begin ik maar niet aan. Ik blijf achter die pc zitten.

 3. Hi die Dinie leuk joh die weblog! en helemaal gaaf dat je er de picknick heb op gezet hele leuke foto van Mike trouwens zou je hem nog even door willen mailen? Was wel weer gezellig om een aantal ouders te spreken! jammer genoeg niet zoveel veel maar ach 🙂
  Nou ik kom wel vaker even kijken bij je groetjes Marco

 4. @Anita-Laura is nog lekker raar aan het slapen. Vannacht om 3 uur was ze alweer klaarwakker en heeft daarna gelukkig rustig naast mij in bed gelegen, totdat Sabine om 5 uur wakker werd, ze had een nachtmerrie. Dat was dus weer niet zo denderend. 🙁
  Ik heb lekker vanmiddag even bijgeslapen 8)

 5. @ Marco – Hee Marco, leuk dat je even hier kwam. Het was zeker leuk vrijdag.
  De foto’s heb ik inmiddels gemaild. Zie jullie zaterdag 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.