Sabine

Creatief voor de juffen

Geplaatst

Ik weet bijna niet waar ik beginnen moet We hebben weer aardig wat drukte achter de rug. Ik ga maar op redelijk chronologische wijze te werk en begin dus met: Creatief voor de juffen: Sabine had 4 juffen het afgelopen jaar. Maandag zag ze Ingrid en Trudy voor het laatst want vandaag had ze weer een "vrije dag" Vanwege VUbezoek. En woensdag is de laatste schooldag en dan ziet ze Ria en Marjon voor het laatst. Voor ons zaak om weer iets leuks te verzinnen als afscheidscadeautje. Zaterdag begon Sabine de mokken te beschilderen. Deze moesten 24 uur drogen. Zondagmorgen gingen ze de oven in, gevolgd door het deeg gemaakt in hartjes. Die koekjes moesten in de mokken. Mooi ingepakt, Sabine schreef op de computer zelf nog een afscheidsbriefje.

Een gedachte over “Creatief voor de juffen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.