BBQ en tanden mooi

Apetrots ben ik weer op mijn grote griet. Bij de tandarts ging ze vrolijk liggen in de grote stoel en ze heeft alles gelaten over zich heen laten komen.
Ze hebben foto’s gemaakt (ik vind dat zelf helemaal niet lekker zitten in mijn mond) aan beide kanten. Toen werden haar voortanden gepolijst. Ze zijn een heel stuk witter nu.
De achterste (blijvende al!) kiezen zijn geseald. Het vervelendst van alles vond ze dat ze 10 minuten watjes in haar mond moest houden, zodat de kiezen elkaar niet konden raken. Verder; een voorbeeldig kind. Ik vrees dat dat bij Laura een heel ander verhaal gaat worden Maar dat zien we dan wel weer.
Daarna meteen door naar opa en oma om hun feestje te vieren. Heerlijk gebarbecued. Het werd wel fris aan het eind van de middag, maar we hebben toch de hele tijd buiten gezeten.
Laura maar vooral Sabine waren helemaal af. Het is al de hele week laat voordat ze in bed liggen. Nou ja Laura die spookt voor ‘s morgens heel erg vroeg (uurtje of 4). Ze is toch nog niet helemaal de oude. Ze wil anders altijd heel graag pap, maar nu eet ze amper. Zlefs drinken is (voor haar doen) niet zo veel. En ze wordt huilend wakker en wil meteen al niks. “Wil je eruit”, “Nee”, “wil je blijven liggen”, “nee”, en zo gaat het met alles wat ik vraag. Ik mag niet blijven, ik mag niet weg. Je schiet voor geen meter op zo. En ‘s morgens is het bij ons al zo’n race tegen de klok. Hopelijk is dit gauw voorbij want het eist een hele hoop van mijn energie (lees:geduld )
Ik denk dat ik zo ook lekker een middagdutje ga doen, want vroeg naar bed lukt me meestal ook niet echt.

Hier is Sabine ongeveer 1 jaar en 9 maanden, dus iets jonger dan Laura nu
Hier zie je dan ook goed dat ze ook niet zoveel krullen had toen. die zijn er een maand of wat later bijna in xc3xa9xc3xa9n keer “ingeschoten”.

3 gedachten over “BBQ en tanden mooi

  1. Ik vind het heel stoer hoor dat ze zo bij die tandarts blijft zitten en alles ondergaat zonder te schreeuwen e.d. Wees er inderdaad maar blij mee. Hoop dat Laura weer snel goed in haar vel zit, want dit moet inderdaad heel veel van je vragen Dinie. Kan ik goed begrijpen. Wat een schattige foto van Sabine. Fijne avond en liefs van Anita en haar kanjertjes 😀

  2. Het is heel vermoeiend een kind dat niet lekker in haar vel zit…..te hopen wordt ze niet ziek.
    Wat een leuke foto van Sabine…heerlijk 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.