Van alles wat

Nieuwe klas, oorbellen en feest

Geplaatst

Ff snel want Hannie en ik moeten nog inkopen doen voor mijn ouders.
Die zijn vandaag 40 jaar getrouwd en we hebben net besloten om ze maar een BBq (het vlees e.d.) voor vanavond cadeau te doen en een tuinbon, want ze willen nooit wat hebben.
Dus we gaan zo even inslaan.
Gisteren weer een hoop gedaan. Sabine was dolenthousiast dat ze anar haar nieuwe klas toe mocht.
Men had ons, moeders, al “verlekkerd” dat het zo’n leuke meester was die Sabine kreeg. Hij was wel leuk om te zien idd maar nog wel erg jong.
Sabine vond hem wel erg leuk. Maar ze gaat met Brian trouwen. EN da;s heel verrassend want die plaagt altijd heel erg en daar kan Sabine heel slecht tegen. Tot nu toe wilde Brian met Fenna trouwen, maar die is nu uitgehuwelijkt aan Kevin. Gezellig boel. Toen ik aankwam in haar (huidige) klasje kwam Brian meten naar me toegerend met de mededeling dat hij met Sabine gaat trouwen. Ik vroeg maar meteen wanneer dan kan ik nog een mooie jurk kopen voor het feest .
We kregen een beetje een rommelige introductie, maar alles was mij wel duidelijk. Ik hoop ook voor de nieuwe ouders .
Het klasje was heel gezellig zo op het eerste gezicht en de meester doet het ook erg leuk met ze.
Ik heb wel het idee dat Sabine zich daar nu al thuisvoelde (is meestal nooit zo’n probleem)
Vol enthousiaste verhalen kwam ze terug in de klas. Ze was ook al erg vol van het feit dat ze had besloten dat ze gaatjes in haar oren wilde. Dat mocht ze al met haar verjaardag maar dat wilde ze niet (prikken). Maar vorige week ineens had ze de knoop doorgehakt. Het was tijd voor echte oorbellen. Uit school vandaan reden we meteen naar de juwelier. Ze kon kiezen tegelijk schieten of om de beurt. Ze wilde het laatste. Haar gezicht vertrok nogal en bij het tweede oor kneep ze haar ogen stijf dicht en kneep mijn vingers fijn. Ze keek even alsof ze het liefst wilde huilen, maar nee…. ze heeft geen traan gelaten.
Kijk toch een wat een prachtige oorbellen ze heeft uitgezocht. vroeger had je alleen chirugisch grijs staal, maar nu heb je een behoorlijke keuze!

Laura werd deze keer ook maar verwend. Ik had het stepje al een paar keer zien staan bij Blokker en ik vond hem zo schattig. Ze kon zelfs al een beetje stEppen, al vond ze het mandje het meest interessant. Naomie was ook bij opa en oma. Wat wordt ze toch al groot!
Vergeet ik nou niks? Vanmiddag moet ik Sabine weer van school halen (ik loop de deur plat) om naar de tandarts te gaan en daarna gaan we bij opa en oma BBQ-en.

6 gedachten over “Nieuwe klas, oorbellen en feest

 1. Fijn dat ze zich al zo thuisvoelt en dat ze een leuke meester heeft!
  Dapper hoor van die gaatjes, niet eens gehuild!
  Ik vind Naomi trouwens op Laura lijken, vooral dat mondje, of zie ik het verkeerd? 😀

 2. Gefeliciteerd met je ouders Dinie. En die Sabine, stoer van haar hoor om te kiezen voor om de beurt oorbelletjes prikken. Prachtig zijn ze en dan ook nog zo’n mooie step voor Laura, ze zijn lekker verwend en kijken er allebei dan ook heel trots bij. Slaap lekker straks Dinie en liefs van Anita en haar kanjertjes 😀

 3. Heel leuk om jullie gisteren in het echt te zien. Wij zijn zo opgelucht dat Jens zo enthousiast was. Hij roept steeds: ik krijg een meesterrrrrrr. Het voelt helemaal goed. En wat is Sabine een schatje. Leuk hoor, al oorbellen.
  groetjes
  nathalie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.