Druk weekend en een ziekenboegje

Zo de afgelopen (en komende) weekenden zitten we compleet volgeboekt.
Gelukkig hadden we de ochtenden wel even om lekker rustig aan te doen of even weer het bos in te gaan.
Zaterdagmiddag zijn we in Hoofddorp het nieuwe huis wezen bewonderen van B.R.M. & A. Wauw die was prachtig zeg. Het was ook weer erg gezellig. Sabine speelde met Michelle en Laura en Anouk hielden elkaar ook wel bezig (wie eet de meeste kaasstengels )
Zondagochtend moest ik flink aan de bak met de voorbereidingen voor de barbecue. Raf en Karine kwamen natuurlijk met Kelyan en later kwamen ook Erik en Sylwia met Madouc. Het was ook weer erg gezellig (ik moet toch eens aan die synoniemen werken
Blom vierde ook haar verjaardag en ook neef Tim vierde zijn verloving en had een open huis.
Edwin en Sabine zijn naar Tim en Cindy geweest. We konden helaas niet naar Blom haar vijfde verjaardag want dat was pas ‘s middags. Van de week ga ik dan maar even een cadeautje langsbrengen. Dus al met al was het druk genoeg.
Zondagochtend hebben we toch nog even tijd gevonden om een uurtje uit te waaien in de duinen. Ik had een foldertje gehaald over de Kabouterroute aan de Zeeweg. Leek erg leuk , maar de parkkerplaat ibij Johanna’s Hof was vol en voordat we bij het begin van de route waren waren we al 10 minuten verder. We hebben al met al drie kabouters gevonden. De rest hadden we geen tijd meer voor. Het was wel een brandneteljungle, niet te geloven. Ik moest Laura echt op het rechte pad houden. Ze wilde gelukkig graag op mijn nek zitten of gedragen worden. Uieindelijk mocht ze zelfs een stukje bij Sabine achterop de fiets staan. Achteraf gezien denk ik dat ze gisteren al niet helemaal lekker was. Anders wil ze nl. nooit gedragen worden!

Vanmorgen belde ik Kamer en van Zaanen op en legde het verhaal van de Reci uit. We konden vandaag om half 4 al langskomen. Dus snel van alles geregeld. Vanmiddag Sabine uit school gehaald en we waren mooi op tijd in Amsterdam. Het probleem was overduidelijk en ze hebben het meteen aangepast. Ik heb hem nog niet getest, maar ik heb het volste vertrouwen.
We zien het morgen wel. Nou morgen even een rustdagje tussendoor (al zal dat feest wel niet doorgaan met een ziek kipje aan boord). Woensdag is er een open dag op de “nieuwe” school van Sabine (dependance aan de overkant). Ik ben echt heel benieuwd. We zijn er nog noit geweest, ook Sabine niet.
Donderdag mag Sabine weer naar de tandarts. Ze gaan haar achterste kiezen sealen en haar tanden polijsten.
En donderdag zijn mijn ouders ook nog eens 40 jaar getrouwd. Druk, druk, druk.
Ik moet ook hoognodg aan de afscheidspresentjes voor de zomervakantie voor iedereen. Aaaaaaaaargh nog maar twee weken te gaan.

Een gedachte over “Druk weekend en een ziekenboegje

  1. Pfff, ik word er al moe van als ik het allemaal lees 😕 😉 Petje af hoor! Ben benieuwd hoe het morgen op die open dag is.
    Leuk gedaan met die foto’s. Kusje voor Laura..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.