Laura

Bloed onder mijn nagels….

Geplaatst

….of ruimte achter het behang.
Ik wordt weer helemaal gek van die kleine smurf de laatste tijd.
Ze is weer erg mepperig en schopperig. Vorig jaar om deze tijd begon ze te bijten. Dat is gelukkig over nu. Meppen deed ze geregeld nog en ook met haar beker op het hoofd van Sabine. Die is helaas altijd precies op mephoogte. Maar nu heeft Laura het schoppen ontdekt. Niet alleen mij schopt ze terwijl ik haar verschoon, maar ze heeft eergisteren ook nog Sabine zomaar zonder enige reden tegen haar oog geschopt. Nou heb ik de schade kunnen beperken door meteen met Arnica erop te gaan smeren.
Ik heb hier een foto van anderhalf jaar geleden waarop eigenlijk haar te komen streekjes al worden aangekondigd:

3 gedachten over “Bloed onder mijn nagels….

  1. Wat een schurkje is ze zeg, erg is dat hxc3xa9 Dinie. Nick kan ook opeens driftig worden en gaat dan smijten en zo, is ook niet fijn, want het maakt hem dan echt niet uit wat hij in zijn handen heeft. Succes ermee, en geweldig die foto. Fijne avond en relax even nu ze op bed liggen. Knuf van Anita en haar kanjertjes

  2. Haha leuke foto!! En dat meppen, Mika knijpt opeens ook als hij zijn zin niet krijgt, even oppassen dus met Jens 😕
    Heeft Sabine geen blauw oog?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.