Van alles wat

Weekend en beugelreparatie

Geplaatst

Zo, dat was een vol weekendje.
De nodige sociale verpichtingen op zondag met de nadruk op dat laatste woord. Normaal gesproken zijn de meeste SP’s wel gezellig maar deze kon mij gestolen worden. Ik hoef niet bang te zijn dat het gelezen wordt want deze mensen zijn alleen maar geinteresseerd in hun “eigen ding” . Ook al vinden ze dat ze zelf erg sociaal zijn. Ik wijd niet verder uit, Dat is het niet waard. Gelukkig zijn we er voorlopig weer van af.
Zondagmorgen zijn we nog wel ff lekker naar de Teletubbieduinen geweest. Wat is het daar toch prachtig. Ik ga vroeg naar bed dus ik plaats nog een compilatie maar niet nu. Dan wordt het weer veel te laat ik ken mezelf.
Vandaag hadden we een afspraak bij Kamer en van Zaanen om de reciprocator na te kijken. Hij zat voor geen meter maar dat zagen we eigenlijk al bij aflevering. Ze zakte scheef en de steun bij haar billen waar ze het het meest nodig heeft ontbrak gewoon bijna helemaal. Er komt nu een nieuw (ja hoe noem je dat nou) plaatje onder de bestaande rand en dat moet afdoende zijn. Ger Kamer zei nog dat ze toch al gauw aan een nieuwe toe is, tot mijn grote verbazing, want hij sprak zichzelf flink tegen. Ze heeft net deze aangepaste versie binnen dus een half jaar is er zeker nog wel te gaan vermoed ik. We zien het allemaal wel.

6 gedachten over “Weekend en beugelreparatie

 1. Ik pieker me suf maar ik kom er gewoon niet op πŸ˜• wat is een sp? Ik heb ook zo’n hekel aan allerlei verplichtingen πŸ™

 2. uhmmm ik denk saaie pieten πŸ˜€
  kunnen ze niet dezelfde reci maken als de vorige maar dan iets groter. of zou deze aanpassing voldoende zijn.

 3. nou ik weet niet wat er gebeurt halverwege ververst de pagina en ik ben mijn reactiebericht kwijt, maar hij geeft wel aan dat er twee reacties zijn hoewel ik er maar 1 zie. Snap jij ’t snap ik ’t?
  Nog maar een keer,
  Dat moest dus s(ociale)v(erplichting) zijn, ik tik altijd voor ik nadenk.
  …. πŸ˜• πŸ˜›

 4. he nou staat ie er wel bij ik wordt gek πŸ˜• πŸ˜• πŸ˜• πŸ˜• πŸ˜• πŸ˜• en saai dat klopt maar ook nog een egocentrisch kan het nog erger en helaas is het nog familie ook, gelukkig niet van mij πŸ˜‰ kouwe kant, hahaha 8)

 5. hahaha die kreeg je er gratis bij πŸ˜€
  ik had bij deze log hetzelfde. Ik zag dat je 2 berichten had maar kon er maar 1 lezen tot ik er zelf een bij geplaatst had. Maar geeft niet hoor weblog is ook aan het bijkomen van de warmte.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.