Uitjes

Zomerfestival

Geplaatst

Vanmorgen om 9 uur zaten alle meiden in de auto op weg naar Ahoy Rotterdam.
Alles zat mee, alleen rond Ahoy was het wat rommelig.
Daar aangekomen was het even zoeken naar een lift, want we hadden een plaats boven. Niemand van de mensen die wij vroegen naar een lift wist zeker of er een lift was. Uiteindelijk werd er iemand bijgeroepen die wel wist hoe het allemaal reilde en zeilde in Ahoy. Ze gaf ons zelfs de keuze om in plaats van op onze gereserveerde plaatsen (rechts bovenin) op de EHBOtribune te gaan zitten. Nou met alle liefde; zo zaten we lekker hoog boven alle mensen en het was lekker rustig om ons heen. De rolstoel ernaast en alle spullen hoefden niet onder de stoelen gelegd te worden. Heerlijk. En wat afstand betreft scheelde het niet zoveel, dus….. De meiden hebben genoten. Sabine ging dan wel niet zo uit haar dak als bij een concert van K3, maar dat kwam waarschijnlijk omdat er steeds een “rustpuntje” was tussen de “sterren” door. Ze heeft heerlijk meegegalmd met Piet Piraat, De kabouterdans en natuurlijk met alle liedjes van K3..
Ik ga alle foto’s maar weer in een albumpje gooien, maar aangezien mijn Dreamweaverprogramma op de gecrashte pc staat moet ik handmatig even de html pagina bewerken. En het is een tijd geleden dat ik dat echt op die manier heb gedaan. Ik heb ook gen idee hoe lang het gaat duren met dat moederbord dus ik ga maar vrolijk verder hier op de, overigens een stuk minder hete, zolder.
Hier alvast een kleine compilatie van de hoogtepunten.

Fenna en Sanne gingen nog even met ons mee. Ellen (hun mama) kon dan heerlijk hun huis “poetsen” en wij zijn lekker met Edwin en Laura erbij naar v/h Duin en Bosch geweest. Sabine heeft Fenna en Sanne even voorgesteld aan de meneer en de mevrouw.
En tegelijk heeft ze ook weer wat beweging gehad op de fiets.
Er waren ook heel lieve kuikentjes in de vijver.
Daarna hebben we ellen weer opgehaald en hebben we heerlijk gegeten bij de Mc Donalds.
Wat een feest. Normaal gesproken komen we daar xc3xa9xc3xa9n keer per jaar maar dit jaar zijn we er al drie keer geweest geloof ik. En we zijn net op de helft.

5 gedachten over “Zomerfestival

  1. Wat een prachtige foto’s Dinie. Hoe heb je dat onderste gedaan, prachtig zo die compilatie, ben daar niet zo handig in hoor, vind het heel mooi. Fijne avond meis en liefs van Anita en haar kanjertjes

  2. @Abby-
    Dank je het was ook gezellig en ideaal op die tribune.:P
    @Anita-
    Dit is nog niet eens zo moeilijk hoor. Gewoon snel een paar selecties gemaakt gekopieerd.”gedoezeld” en op een achtergrond geplakt. Welk fotoprogramma heb jij?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.