Memphis-New Orleans

Dinsdag 29 september

We zitten inmiddels weer in de trein naar New Orleans. Het is nu 10:00 uur ’s morgens en we hebben net een lekker ontbijtje achter de kiezen.

Gisteravond zijn we na het sun-roof meteen naar de kamer gegaan, wat TV gekeken en slapen maar. Het was jammer dat we onze rugzakken niet in het hotel hadden, dan hadden we kunnen zwemmen. We hadden de rugzakken op het station laten staan om niet de hele dag met die dingen op te moeten lopen.

Ik ga zo direct naar de dome-car om uit de trein te filmen. De dome-car is net als bij ons de dubbeldekker gebouwd, alleen heeft deze een compleet glazen kap. (Het zal wel behoorlijk smerig zijn).

Jaja en mij zolang alleen laten dat ik in slaap val en mij in mijn onschuld nog staan filmen ook. Het is nu lekker rustig in de trein. Er zitten misschien 10 mensen in de coupé. Eindelijk de hele stoel voor mij alleen. Nog 3 uur en dan zijn we in New Orleans.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.