New York CityUSA 2019

Bloed, zweet en blaren…..

Brooklyn Heights Promenade

We begonnen de dag eigenlijk al een half uur te laat. Ook de metro was niet zo eenvoudig als we verwacht hadden. Ondanks dat waren we nog redelijk op tijd bij het observatiedek One World Trade Center. Wat een prachtig uitzicht. Hierna brachten we een bezoek aan het 9/11 memorial. Een indrukwekkend, mooi monument en een vreemd idee dat we hier 27 jaar geleden onderuit vandaan kwamen en bovenop stonden. We vervolgden onze weg via Wallstreet en Battery Park naar de Ferry Pier om richting Brooklyn te varen. Vanaf de Brooklyn Heights Promenade en Brooklyn Park en Dumbo hadden we een prachtig uitzicht op de skyline van Manhattan. We zijn op de terugweg over de Brooklyn bridge gewandeld richting Chinatown Little Italy Soho en Washington Square Park. Hoewel de temperatuur reuze mee viel, was het eigenlijk toch te warm voor zo’n fikse wandeling. Daarom hebben we de wandeling van vandaag ook wat aangepast. Onder andere vanwege veel werkzaamheden moesten we ook regelmatig omlopen. En dan nog het wachten op hordes Chinese toeristen. We zijn erg trots op de meiden. Zonder geklaag en gezeur hebben ze de hele wandeling mee uitgelopen/gereden.

 • NYC Breakfast
 • Metro
 • Jenga Building
 • Path
 • One World Trade Centre Observatory
 • One World Trade Centre Observatory
 • One World Trade Centre Observatory
 • New York Stock Exchange
 • New York Stock Exchange
 • Charging Bull
 • Fearless Girl
 • Battery Park Netherland Monument
 • Battery Park
 • Battery Fountain
 • Battery Fountain
 • Trinity Church
 • East River Ferry
 • Brooklyn Heights Promenade
 • Brooklyn Heights Promenade
 • Brooklyn Heights Promenade
 • Brooklyn Heights Promenade
 • Brooklyn Bridge
 • Brooklyn Bridge Park
 • Pebble Beach Brooklyn Bridge Park
 • Brooklyn Bridge
 • Brooklyn Bridge
 • Brooklyn Bridge
 • Zere handen...
 • Chinatown
 • Little Italy
 • Little Italy
 • One World Trade Centre - Freedom Tower
 • Greenwich Locksmiths
 • Greenwich Locksmiths
 • Friends Apartment
 • ??
 • WASHINGTON SQUARE ARCH
 • WASHINGTON SQUARE ARCH
 • WASHINGTON SQUARE ARCH

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.