USA 2019

There we are…..

Ons eerste nachtje New York City is een feit. De reis verliep grotendeels erg voorspoedig. Valys zou ons tussen half 9 en 9 uur oppikken, de chauffeur stond echter al om 8.20 voor de deur. Achteraf maar goed ook, want hij bleek nog iemand te moeten ophalen in IJmuiden en weg te brengen maar Haarlem. We waren krap op tijd om in te checken. We dachten dat we na de douane wel zeeën van tijd over zouden hebbem maar we moesten al heel snel boarden en wij moesten als eersten het vliegtuig in dus….

We hadden één van de weinige gates zonder slurf dus moesten we met een busje van assistance naar het vliegtuig. Eigenlijk mocht er maar één begeleider mee maar uiteindelijk mochten we toch met zijn vieren. Ik kreeg nog een lekkere lading water uit de airco over me heen. ??

Om 12.45 zaten we al in het vliegtuig. Hij zou om 13 20 vertrekken. Eigenlojk ging het allemaal als een speer voorbij en raasden we zo NYC door met de Spaceshuttle, een van de minst comfortabele ritjes die we ooit hebben meegemaakt. Zelf de safaribus in Kenya was nog prettiger. De wegen in Queens zijn niet al te best en Sabine was zodanig vastgemaakt dat ze bij elke handeling achteroverkiepte dus heb ik haar de hele weg moeten tegenhouden.En de rit duurde een uur en een kwartier.

Salisbury hotel is prettig. We zitten op de 16th floor .

We hebben ons eerst geïnstalleerd in de kamer en vertrokken daarna richting Times Square. En kleine wandeling voor de eerste dag. We lagen om 10 pm in bed. Nederlandse tijd 4 am. We waren best moe ?. Straks begint onze volgende wandeling. Een pittige….

  • Schiphol Check-in
  • Schiphol Assistence Transferbus

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.