Reunited

Omdat het Slagharen deel een stuk meer (foto)werk inhoudt, maar even een stukje over het tweede deel van de herfstvakantie. Michael, Sabine haar vriendje, zit inmiddels op een reguliere school in groep 8. Dat betekent dat ze elkaar niet meer dagelijks zien. Donderdag hebben we hem opgehaald bij zijn opa en oma en is hij hier de hele dag geweest. Edwin heeft ze mee het bos in genomen en ze hebben hutten gebouwd en in bomen geklommen (;)). Fototoestel was hij vergeten, maar lang leve de mobiele telefoon!

20101028-htc001 
Het was niet de enige hereniging deze week. Zondag kwam Fenna na een hele lange tijd weer een keer spelen. De meiden waren de koning te rijk en ook Laura gaf de volgende dag nog eens aan dat ze het wel heel gezellig vond dat Fenna geweest was. Helaas ben ik vergeten foto’s te maken. Fenna is ook meegeweest met zwemmen in Heliomare. Het was inderdaad erg leuk. Volgende keer moet toch maar wat vlugger weer een keer afspreken.
 

2 gedachten over “Reunited

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.