Laura’s 7e verjaardag

Laura had mazzel haar verjaardag werd 2 keer gevierd;) Op de 16e in het klein thuis en op school. En op de 18 voor alle familie en vrienden. Volgende week vrijdag doet ze het nog eens dunnetjes over met haar kinderfeestje. De foto's spreken voor zich. En natuurlijk is ze helemxc3¡xc3¡l niet verwend.

Haar jurk had ik een week van te voren af (en daarvoor ook al een proefjurkje die zo leuk was dat ik die ook helemaal af heb gemaakt) en daarna heb ik me weer eens wat op de hals gehaald. Ik had op internet zulke leuke taarten gezien dat ik dacht die maak ik ook ff. Pfffff hij is wel aardig gelukt, maar wat een werk. Ik had blanke marsepein gekocht en dacht daar zelf wel ff de kleur doorheen te mengen. Oef, kramp in mijn handen, dus! Maar alleen al voor die toet van Laura toen ze hem zag was het alles waard. Helemaal gelukkig in haar gouden jurk met een "Belle-taart". En ik had ook nog even gauw haar stoeltje gepimpt met goudverf en fimo-roosjes.

16 september:

 18 september:

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.