Vakantieperikelen deel 1: Vlierden

Ik weet zowat niet meer waar ik beginnen moet. Nu maar even bij het begin van de zomervakantie. Het eerste weekend. De meiden waren allebei al op vrijdag vrij en na eerst Zoxc3xab te hebben gefeliciteerd met haar tweede verjaardag zijn we vertrokken voor een weekendje naar Vlierden met opa en de oma's. Het was prachtig weer maar we vertrokken weer richting huis met hagelstenen ter grootte van een ei. Edwin was flink toegetakeld door de steken van een Daas in zijn gezicht. Veel foto's zijn genomen door onze kleine smurf.

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vakantieperikelen deel 1: Vlierden

Ik weet zowat niet meer waar ik beginnen moet. Nu maar even bij het begin van de zomervakantie. Het eerste weekend. De meiden waren allebei al op vrijdag vrij en na eerst Zoxc3xab te hebben gefeliciteerd met haar tweede verjaardag zijn we vertrokken voor een weekendje naar Vlierden met opa en de oma's. Het was prachtig weer maar we vertrokken weer richting huis met hagelstenen ter grootte van een ei. Edwin was flink toegetakeld door de steken van een Daas in zijn gezicht. Veel foto's zijn genomen door onze kleine smurf.

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.