LaurA

klik voor groter

Yessssss……..hij is binnen……Laura heeft haar A-diploma.

Ze speerde gewoon door het water, haalde iedereen in. Ze zwemt alleen technisch niet netjes genoeg, vermoed ik, waarom het allemaal zo lang geduurd heeft. In totaal precies anderhalf jaar, maar het laatste bad duurde ruim 5 maanden voordat ze eindelijk haar laatste lintje kreeg en nog ruim een maand voor haar A.

Nu verder voor B. Hopelijk gaat dat sneller!

Wat een puinhoop was het daar trouwens zeg in de hal van het zwembad! De "oudjes" stonden al volgepropt voor de deur naar het zwembad en we waren zelfs nog 10 minuten te vroeg voor de afzwemmers. Toen we eindelijk binnen waren moesten we bijna met onze ellebogen werken om Laura in de douche te krijgen.
Op een gegeven moment vroeg ik of ze er even langs mocht naar de douche, toen wilde de beste dame weten of zij wel moest afzwemmen. Toen mocht ze er met gods gratie langs. Tsjonge jonge, ze zijn gewoon bang dat ze niet de beste plaatsen hebben of wat dan ook, maar dit gedrag maakt mij pisnijdig. Ikke…ikke en de rest……BAH.

Maar nu even het positieve van de dag:
Onze zwemkampioene in aktie. af en toe was ik haar ff kwijt met de camera, maar dat kwam doordat ik zover had ingezoomd (wat een rotsmoes;)).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.