Van bananen, afzwemmen en korte haartjes.

Nou ik stamp alles ff in één logje.

Woensdag kreeg Laura (eindelijk) te horen dat ze de 26e mag afzwemmen. Dus morgen is de grote dag dat ze vanaf nu zonder bandjes mag zwemmen.
Vrijdag heeft ze opgetreden met de klas met het “Bananenlied”. Het was een wat tamme versie. Ik heb hier thuis de après-ski-versie en die is toch ff gezelliger, maar het was leuk!
Laura staat rechts achter de “baas”, bijna niet in beeld, in de wit metroze “zwierjurk”. Ze was al de hele week aan het zingen: “LELIJKE MELOENENKOP, GEEF ME EEN BANAAN”. En een lol!;)

Met Sabine gaat het uitstekend. Dit weekend hebben we weer eens gefietst (Sabine zelf dus ook!) Wel met duwhulp want “sporten” is nog verboden. Dus we doen alles maar rustig aan.

De lekkage bij de navel is minimaal, de afgelopen dagen totaal niet. Wel zit er nu een klein flubbertje bij de stomauitgang. Ik vermoed dat dat een stukje blinde darm is, het lijkt wel een klein aambeitje. Ze heeft er verdergeen last van, maar ik hoop dat dat wel weer verdwijnt.

Deze week is het “normale leven” weer begonnen. Sabine gaat weer gewoon om half 8 de bus in en komt weer tegen half 5 thuis.


Laura heeft sinds dinsdag een kort koppie. Ze wilde eigenlijk niet, maar we hebben haar weten over te halen. en ik ben zelf meer een lange-haren-fan, maar dit staat haar toch wel heel leuk. Ze wil de laatste tijd absoluut niet meer op de foto, maar ik heb even stiekem ingezoomd en foto’s gemaakt. Helaas wel ontdekt en niet dankbaar ontvangen:(.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.