Weer naar school

Gisteren is Sabine voor het eerst weer naar school geweest. En dat was best vermoeiend na een maand.
Ik ben een beetje om en nabij Heliomare gebleven om bij de "plassessies" aanwezig te zijn. Dat ging heel goed. Het is nog even zoeken naar de routine en erg wennen voor Sabine om alles helemaal alleen te doen zonder een handje van deze of gene, maar dat moet ze uiteindelijk wel doen helemaal in haar eentje.
Deze week breng en haal ik haar nog op dan zijn de dagen niet zo lang nog. Maar vanaf maandag mag ze weer met de bus.
Gistermiddag bracht ik Laura naar zwemles. Ik had tegen Sabine gezegd dat als ik nog niet terug zou zijn om 17.15 uur dat ze dan vast mocht beginnen met plassen. En wat denk je: ze was al klaar toen ik binnenkwam. Wat een toppertje. Alleen was de plaszak er vanaf geschoten en had ze druppels in haar gezicht gekregen. Ieuwwwww dat vond ze niet zo lekker. Vanmorgen heb ik haar weer gebracht, even samen geplast en om half 3 haal ik haar weer op. Ik ben benieuwd hoe het gaat.
Ik heb voor op school een verrijdbaar ladenkastje gekocht om al haar spullen in te stoppen. (Even van Petra afgekeken gisteren op school op aanraden van Erna).

Bij Laura op school kwam vandaag de schoolfotograaf hoorde ik toevallig gisteren. Had ik ff gemist dat briefje vrees ik. Ben ook maar zo weinig op school geweest de laatste weken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.