Operatie geslaagd

Goh, zo denk je nog ruim een uur te moeten wachten en zo mag je al naar de uitslaapkamer. Om kwart over twee liep ik die kant op, toen was de operatie net afgelopen.

Ze had behoorlijk pijn in haar buik, maar na een paar keer een dosis "di….(de opvolger van morfine) was de pijn wat draaglijker.

Ik ben enorm trots. Om half 4 mocht ze weer naar haar kamer. Papa was meegekomen om ons op te halen. Wat waren we allebei blij om haar weer te zien.
Ik moet zeggen dat alles deze keer uitstekend verloopt hier op de afdeling. Behalve een muts die even als een olifant binnen kwam stampen om het infuus voor haar collega te vervangen. Toen schrok Sabine wakker en als ze heftig schrikt schieten haar benen omhoog. Tja…..en dat heeft weer effect op de buikwond. Ik vervloekte haar wel even…..die arme Sabine.
In de uitslaapkamer had ik geen kaart in de camera zitten, die zat nog in de laptop. Maar op verzoek van Sabine toch even wat foto’s gemaakt met mijn gsm. Iedereen moet natuurlijk wel goed voorgelicht worden;).

5 gedachten over “Operatie geslaagd

 1. Wauw wat een kanjer!!! Super dat de operatie goed verlopen is.
  Dat hebben jullie gehad. Heel veel beterschap bij het herstel gewenst.

  Liefs, Bianca

 2. Wat fijn om te lezen dat alles goed gegaan is.
  Hopelijk gaat het herstel snel en voorspoedig!
  We misten haar vandaag al in de klas… en dat was nog maar dag xc3xa9xc3xa9n.. ;-)!

  Groetjes,Judith

 3. Oh wat is het toch een kanjer! Wat fijn dat de operatie geslaagd is…dit is voorbij, nu kan het alleen nog maar beter worden…Heel veel beterschap voor Sabine, ik hoop dat de pijn goed bestreden word.
  Liefs, Linda

 4. Hai lieve schat,

  ik hoorde van oma dat je de nacht goed door gekomen bent!
  helaas niet zonder pijn, maar je kan tenminste alweer lachen.

  ik ben mijn mobieltje vergeten dus vandaar dat ik je zo ff een berichtje achterlaat.(zit nl op mijn werk)

  dikke knuffel en ik bel je vanmiddag even om je te horen. xxx hannie

 5. Goed te horen, dat de operatie geslaagd is en dat het al ietsjes beter met Sabine gaat.
  We hopen,dat ze snel hersteld en vlug weer naar huis mag, zonder al te veel pijn.
  Groetjes John, Monique, Thijs en Noortje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.