Bruine lintje, drie weken (of meer) na dato

Vandaag was het weer kijkdag bij Laura’s zwemles. Ik had me gedegen voorbereid een hartig woordje te wisselen met zwemmeester Michel (ik had zelfs het haar op mijn tanden gekamd).
Sinds november zwemt ze al in dit groepje en als ik de 4daagse zwemweek erbij optel is ze daar dus al 5 en een halve maand mee bezig. Werd wel een keer tijd dacht ik. En ze heeft ons laten zien, diverse keren dat ze het wel degelijk kan.
Tijdens de les kwam hij al even naar me toe en vraagt: "Laura heeft toch haar groene lintje?" Huh, groene, ze heeft al haar blauwe, maar hij bedoelde dus de bruine (tegenwoordig zwart maar dat terzijde). "Nee, zeg ik verbaasd" en hij loopt weer weg. Na de les praat hij met de ouders en mij zegt hij dat Laura het wel kan maar dat ze het niet laat zien iedere keer en dat dat wel zo moet zijn voordat ze mag afzwemmen,dat zou dus de reden zijn dat ze haar lintje nog niet heeft. Nu zwom ze vandaag redelijk als een krant dus enig begrip kon ik wel opbrengen. Ik ga wel aan dat ik het allemaal wel erg lang vond duren en of het dan misschien niet nodig was om privxc3xa9leste nemen of extra aandacht? Nee, dat was allemaal niet nodig er zat wel vooruitgang in. Eigenlijk was ik stomverbaasd en hij was alweer naar de volgende. Het zat me helemaal niet lekker en ik begreep ook de vraag naar het lintje niet dus ben ik weer terug gegaan. Hij helemaal in de war en hij snapte het allemaal weer niet en hij zou vanavond bellen. Nou dat heeft hij dus gedaan. Een aantal weken geleden had hij Laura en nog een jongetje gevraagd even te wachten (om een lintje te geven), maar ja hij stond (weer eens) met een collega te praten en Laura was naar de douche gelopen (goh dat is vreemd, zeg). Hij had een tijdje geleden ook al aan Luara gevraagd: "zeg, jij hebt toch je bruine lintje?" en daar had ze "Nee" op geantwoord. Verder geen actie?????? Ik vind het allemaal een vaag verhaal en het  is nu dus te danken aan het gekamde haar op mijn tanden dat ze hem nu dus gewoon heeft. Ik durf te wedden dat het anders gewoon was doorgekabbeld. Nadeel is wel dat ze nu ook op woensdagmiddag lange banen moet gaan zwemmen en dat komt niet erg lekker uit zo met die ziekenhuisopname van Sabine, maar goed, dat regelen we ook wel weer. Dus het lintje is EINDELIJK binnen en hopelijk heeft ze dan in mei haar A-diploma.

BTW: ze heeft er ook weer een tand uit vandaag. Gaat rap zo! Tandje nummer 6

   

2 gedachten over “Bruine lintje, drie weken (of meer) na dato

  1. Jeetje wat een vreemd gedoe omtrent dat bruine lintje zeg, als je niets had gezegd had ze hem nog niet gehad en ze had er al een paar weken recht op…stom gedoe. maar gelukkig heeft ze hem nu al word het wel erg druk voor jullie nu.
    Wat is dat wisselen toch altijd weer leuk om te zien, ze gaat wel snel….Nu maar hopen dat het met de volgende stap vooruit met zwemmen wat sneller geregeld word.

  2. Jeetje wat een vreemd gedoe omtrent dat bruine lintje zeg, als je niets had gezegd had ze hem nog niet gehad en ze had er al een paar weken recht op…stom gedoe. maar gelukkig heeft ze hem nu al word het wel erg druk voor jullie nu.
    Wat is dat wisselen toch altijd weer leuk om te zien, ze gaat wel snel….Nu maar hopen dat het met de volgende stap vooruit met zwemmen wat sneller geregeld word.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.