Even testen…..e-mail-abonnement

Ik heb een e-mail-abonnement-blogtoy geplaatst en die moet ik nu even testen. Ik heb geen idee namelijk wat er allemaal gemaild gaat worden bij zo’n abo.

Meteen plaats ik ook maar even de tekst die ik aan het gros van mijn familie/vrienden/kennissen ga sturen, maar mocht ik iemand over het hoofd gezien hebben (gezien de uitgebreidheid van mijn contactpersonen:() dan bij deze!

Sorry dat dit even een onpersoonlijk algemeen mailtje is, maar ik heb diverse mensen beloofd ze op de hoogte te houden en ik weet niet meer wie allemaal dus ik stuur nu mijn halve adresboek tegelijk dit mailtje.
Vrijdag 16 april ondergaat Sabine de langverwachte operatie. Ze krijgt dan een Mitrofanoff-stoma, zodat ze kan plassen via een gaatje in haar buik (ws. navel). Dat betekent veel zelfstandigheid (ze kan het t.z.t. helemaal zelf), niet steeds alle onderkleding uit voor dat ze kan katheteriseren. En ze is dan, als het goed is, helemaal droog, dus weg met de luiers. Tot voor kort had ze er erg veel zin in, maar het wordt nu toch wel spannend voor Sabine.
Donderdag wordt ze opgenomen en er staat zo’n 7 tot 10 dagen opname voor. Voor degenen die graag alles volgen houd ik alles bij op onze weblog: http://pukkiemukkie.web-log.nl. Als je via mail wilt "horen" wanneer ik een nieuwe update heb gemaakt kun je op de weblog linksboven je emailadres invullen en dan op "Nu abonneren" klikken. Als het goed is dan krijg je dan een mailtje die je moet activeren en dan krijg je een melding zodra ik een weblogbericht heb opgeslagen

Het postadres is :

VU Medisch Centrum
Sabine Steeman,  afdeling 9B
Postbus 7057
1007 MB Amsterdam

2 gedachten over “Even testen…..e-mail-abonnement

  1. Bedankt voor het adres, ik ga straks een kaartje schrijven en laten posten, want ik weet hoe heerlijk het is als je veel post krijgt als je in het ziekenhuis ligt. Nou ik vind het niet gek dat het nu spannend voor haar aan het worden is en ook voor jullie is het niet niks. Ik ga heel hard duimen en doe een kaarsje aan….Fijn dat email abonnement, ik heb me gelijk aangemeld.

    Heel veel sterkte met alles, ik zal aan jullie denken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.