Afzwemmen

Vandaag is het zover: Sabine mag vanavond afzwemmen voor C. Natxc3xbaxc3xbarlijk niet voor het officixc3xable, maar voor het CIS-diploma. En ze kan het! Ze heeft er weer heel veel zin in.

Waar ze op het moment wat minder zin in heeft is haar operatie, die nu definitief plaats gaat vinden op 16 april. Tot voor kort had ze daar ook echt veel zin in, maar ze gaat nu toch wel de serieuze kanten er van inzien. VU-kinderstad verheugt ze zich nog steeds erg op, maar de operatie op zich istoch wel erg spannend. Maar we mogen absoluut niet klagen. Ze ziet er niet als een berg tegenop.

2 gedachten over “Afzwemmen

  1. Oh de operatie komt inderdaad erg dichtbij…wil je mij, als je dat wilt een adres sturen? Kan ik haar een kaartje sturen voor de operatie en erna natuurlijk….:-) Knap dat ze er tot nu toe zo goed mee omgaat, het is niet niks wat er gaat gebeuren.

  2. Oh de operatie komt inderdaad erg dichtbij…wil je mij, als je dat wilt een adres sturen? Kan ik haar een kaartje sturen voor de operatie en erna natuurlijk….:-) Knap dat ze er tot nu toe zo goed mee omgaat, het is niet niks wat er gaat gebeuren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.