Laura tand 5 en Naomie geboren op haar verjaardag!

klik voor groter

Laura heeft haar 5e tand eruit. Hij zat zomaar ineens helemaal los.

Ze had nog een leuke uitspraak gisteren:

Gisteren was Naomie jarig. Ik zat met Sabine te praten over het feit dat het precies 5 jaar geleden was dat Naomie was geboren. Komt Laura heel spontaan: "Is Naomie op haar verjaardag geboren? Dat is toevallig, zeg!" Ze vindt het niet zo leuk dat ik deze anekdote tegen een aantal mensen zat te vertellen, ze voelt zich dan erg dom. Maar ik vond het zo grappig. En helemaal niet dom natuurlijk. Ze had er gewoon nooit bij stil gestaan.

4 gedachten over “Laura tand 5 en Naomie geboren op haar verjaardag!

  1. Hahahaha, heerlijk die uitspraken!
    Nog gefeliciteerd met je nichtje! 😉
    Ik moet er gelijk aan denken dat ik ook nog wat uitspraken ben vergeten… haha

  2. Hahahaha, heerlijk die uitspraken!
    Nog gefeliciteerd met je nichtje! 😉
    Ik moet er gelijk aan denken dat ik ook nog wat uitspraken ben vergeten… haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.