Oud nieuws 4: Herfstvakantie – Neeltje Jans

Op 20 oktober hebben we Neeltje Jans bezocht. Dat heet een pretpark te zijn. Qua prijzen klopt dat wel! Het was leuk, maar een beetje duur in verhouding vonden wij. Er was een waterspeelparkje, maar daar was het te koud voor. Ze hadden een orkaanmachine, maar daar waren we al snel weer uit;). Het zeeaquarium was leuk, maar niet heel spectaculair. En dan nog wat katrollen, je kon op en onder de deltawerken. Sabine kon er helaas niet op, maar het was toch te koud. Het skeletvan een potvis was enorm en Laura was erg onder de indruk van zijn "piemel" (zie foto’s), hahaha!

We hebben nog een 3D-filmpje bekeken en toen waren we wel klaar. Laura heeft in de enige pretparkachtige attractie gezeten, maar Sabine wilde weer eens niet:(.

Hier een kleine compilatie, voor alle foto’s kun je hier kijken

Een gedachte over “Oud nieuws 4: Herfstvakantie – Neeltje Jans

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Oud nieuws 4: Herfstvakantie – Neeltje Jans

Op 20 oktober hebben we Neeltje Jans bezocht. Dat heet een pretpark te zijn. Qua prijzen klopt dat wel! Het was leuk, maar een beetje duur in verhouding vonden wij. Er was een waterspeelparkje, maar daar was het te koud voor. Ze hadden een orkaanmachine, maar daar waren we al snel weer uit;). Het zeeaquarium was leuk, maar niet heel spectaculair. En dan nog wat katrollen, je kon op en onder de deltawerken. Sabine kon er helaas niet op, maar het was toch te koud. Het skeletvan een potvis was enorm en Laura was erg onder de indruk van zijn "piemel" (zie foto’s), hahaha!

We hebben nog een 3D-filmpje bekeken en toen waren we wel klaar. Laura heeft in de enige pretparkachtige attractie gezeten, maar Sabine wilde weer eens niet:(.

Hier een kleine compilatie, voor alle foto’s kun je hier kijken

Een gedachte over “Oud nieuws 4: Herfstvakantie – Neeltje Jans

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.