Fietsongelukje

We hadden het plan om te gaan picknicken en vooral natuurlijk te gaan spelen in de speeltuin bij Geversduin met Nick en zijn mama. Helaas ging dat feest niet door. Laura fietste al vooruit en ik riep haar. Blijkbaar heeft ze tijdens het omkijken haar stuur meegedraaid waardoor ze ging slingeren (ik heb niks gezien want ik was de bocht nog niet om). Plotseling hoorde ik een gekrijs van Laura. Ik schrok me wild. Eerst zag ik het niet, maar haar linker-wenkbrauw en daarboven was verschrikkelijk opgezwollen. Meteen zijn we doorgereden naar de huisarts, die gelukkig vlakbij ons woont. Er was gelukkig niks aan de hand, en schaafplek op haar knie en hand en een flinke bult. Ze was zo stoer, heeft bij de dokter maar een beetje gehuild. We hebben daar met ijsblokjes gekoeld en thuis nog met een koud nat doekje. Hier is de zwelling al een stukje minder maar evengoed vind ik het nog een fikse buil. Zal wel goed blauw worden vanmiddag. Arme grietje. Ze ligt heerlijk op de bank een filmpje te kijken en natuurlijk wordt ze even flink verwend.

klik voor groter

3 gedachten over “Fietsongelukje

  1. goh vind het nog steeds een flinke bult wat ik daar zie, het is vandaag 23 mei (geloof ik, ik ben een beetje de tel kwijt hihi), dus nu zal het wel een beetje geheeld zijn,
    en met al die verwennerij, komt het met een kind altijd weer goed, gelukkig,
    snap heel goed, dat je zo schrok, er hoeft hier in de woonkamer al iemand een gil slaken, lees:krijsen en ik schrik me al het lazarus;-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.