Kijkdag zwemles 20 april

Laura doet het hardstikke leuk in  het "gele-lintjes-bad". Volgens de zwemjuf moest ze nog flink "gefine-tuned"worden, maar ik ben erg trots op mijn kleine watersmurfje.

klik voor groter

Op de rug

Op de buik

(ik word helemaal gek van mijn internetverbinding. Ben al de hele morgen bezig om te proberen de filmpjes te uploaden en dan valt om de haverklap de verbinding weg, grrr….het is na 17!!!  x opnieuw proberen te uploaden eindelijk gelukt en natuurlijk elke keer als het eerste filmpje bijna geupload was)

2 gedachten over “Kijkdag zwemles 20 april

  1. je bent misschien wel lang bezig geweest met de filmpjes,maar ik zit met verbazing te kijken naar de bovenste bewerkte foto, snap niet hoe je dat gedaan hebt…het is heel mooi, een beetje zweverig en dromerig.
    knap hoor!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.