Schoolfoto’s

Deze schoolfoto’s ziijn gemaakt op Heliomare. Voor het eerst mocht Laura ook komen voor een echte "zussenfoto". Erg leuk. Ik moet zeggen, ik ben blij verrast met deze foto’s (en dat is niet heel vaak gebeurd met Sabines schoolfoto’s;)). Ik had al goede hoop toen ik de fotograaf bezig zag met de kinderen en het resultaat mag er wezen.

klik voor groter

klik voor groter

klik voor groter

3 gedachten over “Schoolfoto’s

  1. Wat zijn dit een leuke foto’s….echt super…Wat leuk dat er ook een zussen foto is gemaakt, ze staan er stralend op….:-)

  2. Ja, dat doen ze vaak hxc3xa9, broers en zussen gezamenlijk op de foto, geweldig vind ik dat. mooie herinnering voor later voor hen, en een mooie foto voor jullie om daar nu dagelijks naar te kijken, naar jullie bloedjes van kindjes!

    Volgens mij heb je de kopfoto veranderd, hij is heel mooi geworden!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.