Laura nieuwe fiets

klik voor groter

Haar fietsje werd eigenlijk een beetje klein. Het was wel lekker veilig zo makkelijk met haar voeten bij de grond, maar nu ze al ruim een week met me meefietste naar school (echt als een speer) vonden we dat ze wel toe was aan een maatje groter. Na even speuren op marktplaats is het deze geworden. Het was even eng in het begin op zo’n hoog fietsje, maar nu gaat het geweldig. Ik heb haar vanmiddag onderweg naar huis gefilmd. Ik had mijn camera toch bij me omdat ze een voorselectie had van de talentenjacht die vrijdag op school is.

Filmpje talentenjacht.

Filmpje fietsen 1

Filmpje fietsen 2

4 gedachten over “Laura nieuwe fiets

 1. hahaha, ik snap wat je bedoelt! Eigenlijk zou de mijne ook nu zonder driewieler moeten kunnen. Maar iets in mij houdt nog tegen, vind hem nog niet rijp genoeg, zo wild en dan met al die autoxc2xb4s die tegenwoordig zo aggressief rijden…
  maar ja, je moet toch je angsten op zij zetten, want de ontwikkeling van je kind kun je en wil je natuurlijk niet tegenhouden.

  Ze zal wel ontzettend! trots zijn op haar nieuwe,maar vooral Grote fiets!!!

 2. hahaha, ik snap wat je bedoelt! Eigenlijk zou de mijne ook nu zonder driewieler moeten kunnen. Maar iets in mij houdt nog tegen, vind hem nog niet rijp genoeg, zo wild en dan met al die autoxc2xb4s die tegenwoordig zo aggressief rijden…
  maar ja, je moet toch je angsten op zij zetten, want de ontwikkeling van je kind kun je en wil je natuurlijk niet tegenhouden.

  Ze zal wel ontzettend! trots zijn op haar nieuwe,maar vooral Grote fiets!!!

 3. heb erg genoten van de filmpjes,wat kan ze goed fietsen.En dan op school met de talentenjacht geweldig,ze lijk oma wel, ook zo vrij op het podium maar dat komt wel goed gr Oma Jopie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.