Nichtje erbij….., vakantie voorbij…..

Op 1 juli vertrokken wij richting het zonnige zuiden.

Na een overnachting vlak voor Parijs en drie dagen op een camping in Millau (Frk) kwamen we op zaterdag de 5e aan in Coma Ruga. Details volgen en foto’s ook. want waar we een klein beetje voor "gevreesd" hadden, gebeurde daadwerkelijk. Hannie was 3 augustus uitgerekend, maar de kleine kwam 3 en een halve week te vroeg ter wereld. Ons kleine nichtje Zoxc3xab werd op 9 juli geboren, gezond en wel gelukkig! Maar het was wel een beetje onhandig, want ik moest het geboortekaartje nog afmaken en aanpassen met de juiste gegevens. en op zoek naar een internetverbinding voor mijn laptop. alles is natuurlijk goed gekomen, maar ik ben wel blij dat we weer thuis zijn en nu gisteren eindelijk ons kleine  nichtje in levende lijve hebben kunnen zien na 11 dagen! En het xc3xads toch een schatje!!!! Hier meer foto’s en het kaartje op de site die ik voor haar heb gemaakt. Later meer vakantienieuws want ik moet nu aan de slag met cadeautjes maken!

klik voor groter

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.