Geboortebord en pech….

Al begin juni was ik begonnen met het maken van het geboortebord in de tuin, want in de vakantie had ik natuurlijk geen tijd meer. Het eerste del ging uiterst voorspoedig want de papiemachxc3xa9 droogde supersnel in het zonnetje om de mega-teletubbiebal met een aantal ballonnen. Vlak voor onze vakantie was alles klaar en geverfd om op de stok te bevestigen, maar helaas viel mijn fiets in de schuur om bovenop het ei en dat scheurde op een paar plaatsen. Dus overnieuw geverfd en nu was het dus niet klaar om in de tuin te zetten, mocht het kindje geboren worden in onze vakantie. Maar eigenlijk hadden we niet het gevoel dat dxc3¡t zou gebeuren. Hoe mis kan een mens het hebben!
Bas heeft zelf het bord in de tuin gezet met een aantasl onderdelen, maar hij had nou niet onze constructie gebruikt die we in gedachten hadden en helaas is door alle regen het ei vreselijk verzakt en gescheurd. Gisteren hebben we hem meegenomen en heeft Edwin  een constructie gemaakt die wat langer meekan, maar helaas is hij een beetje vevormd en nog steeds nat. Ik heb hem net geverfd over de reparatieplakbanden en de welkomstekst erop geschilderd. Hopelijk kan hij vandaag (nu Zoxc3xab alweer 2 weken is) weer geplaatst worden. Gelukkig regent het niet meer!.

Hier de making of en in mijn volgende logje zal ik een foto zetten hoe hij nu geworden is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.