FamilieOer

Nieuwe start

Het is echt heel lang geleden dat ik een bericht heb geschreven. Mede door de problemen destijds op web-log.nl, en de daardoor ontstane design-lelijkheden, Hyves en Facebook werd mijn blogdrift wat getemperd.

Ook zijn de meiden nu wat ouder en is het misschien niet verstandig om alles wat ze doen en zeggen online te zetten šŸ˜‰ .

Ik ben van plan om wat meer berichten te plaatsen, o.a. omdat op FB niks op een makkelijke manierĀ terug teĀ vinden is. Als ik de foto’s van 5 jaar geleden in Rome zoek bijvoorbeeld, scroll ik me het rambam.

Dus terug naar het (we)bloggen.

Ondertussen zijn mijn “kleine” meisjes 17 en 13 jaar. Zijn we met een hele hoop dingen “bezig” die ik graag terug wil kunnen vinden zonder het hele web af te moeten struinen. Onder andere onze verandering op voedingsgebied. Terug naar oereten op onze eigen manier, maar met hulp van Richard de Leth.

Rest mij nog het ontwerp van deze blog aan te passen even als de website zelf, omdat dat deze gewoon verouderd zijn en niet al te goed voor tablet en smartphone. Leuk, maar helaas altijd weer tijdrovend en dan moet ik ook nog wat meer bewegen behalve de muis en mijn vingers boven het toetsenbord.

Al met al een hoop heel andere onderwerpen dan in de geschiedenis van ons blogje.

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.