Judo

De laatste drie schoolweken hadden alle klassen op dinsdag een uurtje judoles. Ze kregen daar een jasje aan en werden ingewijd in de geheimen van judo.
Laura hangt de laatste tijd vreselijk aan me. Als ze niet aan me vastgekleefd zit "mist ze me zo". Hoewel ik toch nog regelmatig maar een "stomme mama" ben zit de navelstreng de laatste tijd weer flink strak. Maar na veel vijven en zessen heeft ze toch nog meegedaan.
Erg leuk om naar te kijken.

2 gedachten over “Judo

  1. Hoi Dinie,

    Hoe gaat het met jullie? Het wordt tijd dat ik ook weer eens de weblog actief maakt. Daar is al een hele tijd niets van gekomen. Ik ga van de week je weblog nog eens uitgebreid lezen daar had ik nu te weinig tijd voor.

    Groetjes
    Tanja

  2. Wat ziet dat er leuk uit…zou ze dat als sport willen doen? Is wel goed voor zelfvertrouwen enzo, althans dat zei mijn moeder altijd toen mijn broer op judo ging….jaaaaaaaren geleden 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.