Nog meer updatejes: Meivakantie

Op maandag 5 mei zijn we met opa en de oma’s vertrokken naar Landal Coldenhove in Eerbeek. Hier waren we 3 jaar geleden ook al geweest met zijn allen. Het was echt prachtig weer, bijna zonde dat we "wegtrokken" van het strand. Maar voor op de Veluwe natuurlijk ook wel lekker.

Ook bij de Apenheul was het weer erg leuk maar na een paar uur was Laura de apen spuugzat en ben ik met haar naar het speeltuintje geweest en hebben we heel wat rondjes in de draaimolen gemaakt.

Vrijdagochend reden we weer richting Castricum en hebben we de boel de boel gelaten en zijn lekker naar het strand gegaan. Zo ook zaterdag weer, wat een feest. Die zandhappertjes van ons vermaken zich altijd prima.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.