Meivakantie

Wat een meivakantie was het! Lekker twee weken vrij en de tweede week was natuurlijk helemaal super  vooral qua weer. Het was echt strandweer, maar wij vertrokken maandag de 5e naar de Veluwe. En wel naar Eerbeek waar we 3 jaar geleden ook al een keer waren. Opa en de oma’s waren natuurlijk ook weer mee. Het is echt een traditie geworden elk jaar in de meivakantie. Alleen waren we dit jaar een midweekje in plaats van een hele week.

We hebben heerlijk relaí in en om het huisje vertoeft en zijn ook nog een dagje naar de apenheul geweest. Helaas was oma Jopie die dag en daarna  behoorlijk ziek geweest dus die ging niet mee.

Vrijdagmiddag toen we weer thuis kwamen zijn we nog lekker naar het strand geweest en zaterdag en maandag ook.
Zondag was het natuurlijk ook nog even moederdag. Ik ben heerlijk verwend door die lieve meiden van me met een heerlijk ontbijtje op bed en prachtige zelfgemaakte cadeautjes en prachtige rode rozen en oorbelletjes. De rest van de dag de oma’s met een moederdagbezoekje "vereerd".

6 gedachten over “Meivakantie

 1. Heerlijk dat jullie zo genoten hebben van alles op de vakantie en het weer was natuurlijk ook super….en dan de Apenheul…dat is hier vlakbij en dat is zo leuk, ik vind het aleen jamer dat de dooshoofdsaapjes niet meer overal op mogen klimmen want dat was altijd het leukste vond ik.
  Zo te zien ben je heerlijk verwend met moederdag….De foto’s spreken boekdelen.:-)

 2. Heerlijk dat jullie zo genoten hebben van alles op de vakantie en het weer was natuurlijk ook super….en dan de Apenheul…dat is hier vlakbij en dat is zo leuk, ik vind het aleen jamer dat de dooshoofdsaapjes niet meer overal op mogen klimmen want dat was altijd het leukste vond ik.
  Zo te zien ben je heerlijk verwend met moederdag….De foto’s spreken boekdelen.:-)

 3. de apenheul blijft leuk….voor jong en oud he?
  wij moeten er zelf eens hoognodig weer naar toe…tis aan de andere kant van Apeldoorn hahaha

 4. de apenheul blijft leuk….voor jong en oud he?
  wij moeten er zelf eens hoognodig weer naar toe…tis aan de andere kant van Apeldoorn hahaha

 5. Ooooh dit is me ook helemaal ontgaan hoor! Ga me steeds dieper schamen … Maar wat een mooie foto’s weer joh! En wat nog lekkerder is, over 3 dagen is het alwxc3xa9xc3xa9r vakantie hahaha!

 6. Ooooh dit is me ook helemaal ontgaan hoor! Ga me steeds dieper schamen … Maar wat een mooie foto’s weer joh! En wat nog lekkerder is, over 3 dagen is het alwxc3xa9xc3xa9r vakantie hahaha!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.