Schoolkamp

Na weken van voorpret en bijna niet kunnen wachten tot het zover was zijn Sabine en haar klas- en schoolgenootjes gisteren dan eindelijk vertrokken  naar Texel voor 3 dagen. Eerst het kamplied oefenen in de kuil en daarna….op naar Texel. En , oh….wat hadden ze er zin in allemaal. Sommige met trillende lipjes op het laatst (ook de papa’s en mama’s).

Edwin en ik zijn meteen daarna doorgereden naar de Supportbeurs voornamelijk om wat ideexc3xabn op te doen voor aanpassingen in de bus die we over niet al te lange tijd willen kopen.
Daarbij hebben we ook even gebrainstormd over vakantievriendelijke toiletstoelen zodat we ook weer eens met het vliegtuig weg kunnen zonder een delegatie aan hulpmiddelen. Ook met de fietsleverancier gepraat en de problemen met de fiets kunnen waarschijnlijk allemaal met een niet al te grote ingreep toch opgelost worden.
Een productief dagje al met al en we hebben meteen maar even de Nissan en de Opeldealer bezocht voor folders van een bus (primastar en Vivaro).
Laura was bij opa en oma en daar hebben we lekker gegeten.
‘s Avonds heb ik de stoute (trim)schoenen aangetrokken en heb voor het eerst in 2008 weer een paar rondjes gerend in het bos. En het viel me niet tegen. Twee rondjes van 12 minuten en daartussen wel ff uitpuffen hoor! Het derde rondje heb ik mijn snor gedrukt dat ging niet meer. Ik heb nu best een beetje spierpijn, maar met een beetje mazzel heb ik dat vanmorgen weer weggezwommen.
En ook nog maar ff een stukje van de dakkapel. Er moet nog een raam in met een rooster maar verder is het klaar.

En nog een minifilmpje dat ik zo lief vond. Helaas stond hij op filmen want ik wilde een foto maken en later wilde Laura dus niet nog een keer zo lief knuffelen met haar grote zus in de reci voor een foto dus heb ik het maar als filmpje geupload.

4 gedachten over “Schoolkamp

 1. oooh Sabine weer op kamp! Maar voor jullie niet zo hxc3xa9xc3xa9l spannend meer toch? Of toch nog een beetje? 😉
  Wij zijn nu ook al 2 jaar op zoek naar dxc3xa9 geschikte bus, lastig hoor. Wij gaan morgen naar de Support. We hadden gister een politiedag weer…(verslagje onderweg) En die dakkapel is echt geweldig zeg! Heel mooi!
  Lief dat filmpje 🙂

 2. ohh heerlijk naar Texel voor Sabine…en nu heeft Laura het rijk alleen thuis?
  Jeremy gaat in juni 5 dagen naar Ameland als afscheidskamp van groep 8 en dan gaat ie straks naar de brugklas…(slik kleine jongetjes worden groot he?)
  de dakkapel ziet er erg mooi uit zeg!

 3. Oh wat heerlijk dat Sabine op kamp is al kan ik me voorstellen dat het voor jullie heel dubbel is, maar ze zal vast heel veel plezier hebben.
  Leuk dat jullie naar de Support beurs zijn geweest, ik hoop daar ook nog een keer heen te gaan maar dit keer ging het dus niet.
  Jullie dak kapel is erg mooi gewordenen het filmpje an Sabie en Laura is echt heel lief.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.