Dierenpark Amersfoort en nog wat restjes….

Zo, het is weer tijd om even uit mijn web-logdipje te ontwaken.
Ik zie dat het alweer een week geleden is na de laatste update.Photobucket

Nou is het xc3xa9cht niet zo dat we niks meer beleven of meemaken, maar moeders hier houdt zich met andere dingen bezig de laatste tijd.Photobucket
Maar ff snel. De rolstoel moet nog aangepast worden, ben wel aan het heen en weer bellen geweest vorige week tot ik er gek van werd om de handbike-adapter omgezet te krijgen en nou is het waarschijnlijk EINDELIJK gelukt, is het niet meer nodig. Wij wilden de handbike overnemen, maar dat lieve ding moet nog eventje xe2x82xac1384,75 kosten. En we vinden het sowieso al een aardig bedrag, maar de mate waarin ze de handbike gebruikt is niet dusdanig dat we dat er voor over hebben. Jammer, maar dan alleen nog maar met de driewielfiets. En als we hem dan nog heel erg zullen missen kopen we wel een nieuwe ROAM voor 2000 euro meer maar dan is ie ten eerste makkelijker aan te koppelen, ten tweede ziet ie er dan een stuk stoerder uit en is beter afgewerkt. Maar dat zien we dan wel weer. Het kost wel een hoop energie om al die telefoontjes te plegen, ook al omdat de gemeente tegenwoordig alles via Meyra doet en voorheen Welzorg dus het is ook iedere keer de vraag: wie nou wat?

Maar xc3xa9xc3xa9n zorg is weg, de biermanklem (om de rolstoel vast te zetten in de bus) is binnen en ze kan dus volgende week gewoon met de nieuwe rolstoel naar school. Als ie tenminste deze week wordt geleverd, maar anders haal ik hem wel zelf op.

klik voor groterVrijdag had Sabine de themadag "1001 nacht" op school en ik heb geholpen met voorbereiden, versieren op donderdag en "hennatattoos" (lees waterverfschmink) maken op de handen van de kids. Dat kwam er op neer dat er een stormloop was op draken en een verdwaalde slang schilderen bij de jongens en roze/gouden frutseltjes voor de meiden, met een enkele uitzondering in de kleuren.
En daarna, heerlijk: VAKANTIE!!!

Een redelijk rustig weekend met alleen zaterdag 2 verjaardagen (maar dan in xc3xa9xc3xa9n huis). Zondag lekker gefietst bij de hertjes, wat ook al weer een tijd geleden was.

Maandag lekker niks en gisteren zijn we naar Dierenpark Amersfoort geweest. Ik vind dat een heerlijke dierentuin. Het is iets verder, maar een stuk rustiger dan Artis altijd. Gisteren was het helemaal heerlijk rustig. Wij hadden, en daar zijn wij xc3xa9cht hxc3xa9xc3xa9l erg goed in, de meest regenachtige dag van de week uitgekozen. Toen we om een uur of 1 druipend door de tuin liepen besloten we om maar even heel snel het rondje af te maken want het was zo niet meer leuk. Bijna alle dieren waren aan het schuilen en we kregen het ook flink koud. En toen werd het ineens droog en uiteindelijk kwam zelfs de zon. Dus we liepen tegen sluitingstijd pas het park weer uit. Het was weer erg leuk ondanks de nattigheid.

3 gedachten over “Dierenpark Amersfoort en nog wat restjes….

  1. hahaha ik moet mn log ook nog even bijwerken maar wij hadden dinsdag de meest natte dag uitgekozen om met de trein een dagje anar maastricht te gaan…Gelukkig liepen we in de grot waar we een rondleiding hebben gedaan lekker droog!

  2. Heerlijke dierentuin idd Amersfoort, doen wij ook vaak 🙂
    Wat een gedoe met dat bellen, pfff, ik moet ook weer achter van alles aan, houdt nooit op he?
    En door jou herinner ik me dat die van mij ook een week geleden is :S (mn logje) Leuke foto’s!!

  3. ja ik weet wat een gedoe het is om de dingen voor elkaar te krijgen bij de Meyra (en elke andere rolstoel leverancier) ik hoop dat het allemaal lukt zoals je het zelf wilt.

    Dierenpark Amerfoort is echt geweldig, ik ging daar ook erg graag heen, jammer dat jullie eerst zulk slecht weer hadden, maar zelfs met een paraplu is het leuk in de dierentuin.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.