De nieuwe rolstoel

Sabine had het aan iedereen die het maar wilde horen verteld dat vandaag eindelijk haar nieuwe roze met paarse rolstoel  zou komen.
Alle buurkinderen stonden om de auto heen en ze hielpen zelfs met het naar binnenbrengen.
Maar jemig, wat is dat ding groot, vooral erg breed. Maar het is natuurlijk ook de bedoeling dat ze er met haar reci (=beugels) in komt te zitten, en idd dat paste precies, maar als ze ze uitheeft is hij wel errug breed! Daardoor staan de rugpelotten erg ver uit elkaar en komen ze ook niet tot aan haar rug als ze zonder reci er in zit. M.a.w. eigenlijk is hij nog te groot om gewoon in te kunnen zitten. met reci zit ze er prima in, al is het wel even wennen om haar te zien rijden met haar armen veel wijder uit elkaar dan bij de huidige rolstoel.
De opklapbare armsteunen zijn vele malen beter dan de huidige, ze rammelen niet (yes) en gaan een stuk soepeler. En nu heeft ze dan ook een opklapbare voetenplank om met de reci in en uit de rolstoel te kunnen komen. Daaraan zit wel een heel stugge lus om hem omhoog te trekken, maar goed! Sabine is dolgelukkig met haar nieuwe scheurijzer en daar gaat het om. (al moet ze natuurlijk wxc3xa9l goed zitten) Nog een praktisch probleempje: de biermanklem ,waarmee ze in de bus naar school wordt vastgezet, past niet meer. Nu maar hopen dat Ronald (de chauffeur) er nog  xc3xa9xc3xa9n heeft liggen die wel past, anders moet de reci weer uit en Sabine snel worden overgezet in de oude stoel. Maar kijk eens wat een pracht!

4 gedachten over “De nieuwe rolstoel

  1. Wow! Deze is mooi; ken er 1 in precies dezelfde kleuren, haha! Echte meiden-combi!

    Hij oogt idd wel breed (slik).. voor zon meissie! Maar totaalplaatje.. 10+

    gr, Astrid
    (hopen dat het meevalt met de bierman-beugel!)

  2. Wow wat een gave kleuren, kon dat ook maar met de stoel die ik heb dan wist ik het wel 🙂
    Maar hoe los je het nu op als ze haar beugels niet aan heeft, zit ze dan in haar vorige stoel? of heb je er een oplossing voor gevonden?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.