Dag na de operatie

Het gaat al een stuk beter met Sabine.

Ze is nog wel suf, maar de pijn is aanzienlijk minder geworden. Ze mag uit bed, maar ze wil nu nog niet. Ze zit wel rechtop. Ik ga het zo weer even proberen met haar. Ze mag nog niets eten en minimal drinken (50cc per uur) Ze zit nu Grease te kijken op DVD.

Laura en oma kwamen gisteren even. Op Laura heeft het deze keer toch wel veel indruk gemaakt. In de auto vertelde ze dat ze ons miste, maar Sabine toch wel het allermeest. En toen moest ze even huilen omdat Sabine zoveel pijn had. Vanavond logeert Laura weer bij opa en oma dat wilde ze graag, vanmorgen heeft ze lekker uitgeslapen (tot kwart over 9) nadat we gisteravond pas laat thuiskwamen en nog even een K3-dvd hebben gekeken in ons grote bed.
Als het goed is is Edwin nu lekker even met Laura naar het strand. Ik ga zo Sabine even "motiveren" om op de bedrand te bungelen.

4 gedachten over “Dag na de operatie

 1. Fijn dat het langzaam aan beter gaat met Sabine en je krijgt haar vast wel uit bed 🙂
  Kan me wel voorstellen dat Laura het moeilijk heeft het is ook niet niets als je je zusje zo ziet liggen met veel pijn, maar gelukkig is ze nu lekker naar het strand en heeft ze het gezellig bij opa en oma.

  Liefs,
  Linda

 2. Fijn dat het langzaam aan beter gaat met Sabine en je krijgt haar vast wel uit bed 🙂
  Kan me wel voorstellen dat Laura het moeilijk heeft het is ook niet niets als je je zusje zo ziet liggen met veel pijn, maar gelukkig is ze nu lekker naar het strand en heeft ze het gezellig bij opa en oma.

  Liefs,
  Linda

 3. Hoi hoi,
  Hoop dat het al ietsje beter gaat Sabine!
  Hoop dat onze kaart er ook al is en dat je je snel beter zal voelen en de operatie gelukt is.
  We volgen de verhalen op de voet hoor, nou sterkte en tot snel xx Christa (robert, sjoerd en mark)

 4. Lieve Sabine,

  Heel veel sterkte en natuurlijk veel beterschap.
  Je kunt het we hebben alle vertrouwen erin.
  Als je weer thuis bent komt Michael weer eens langs maar dan bel ik wel met je moeder.
  Veel sterkte en we denken aan je.

  Lieve groetjes Michael, Erica en Cynthia

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.