Nog ff een updateje

Sabine had zaterdag een chinese verjaardag van Amber, ze ging als een heuse geisha

Op mijn verjaardag ebn ik vreselijk verwend. en prachtige ketting, wat lekkers en natuurlijk mijn nieuwe laptop. Maar het allermooiste waren toch de prachtige tekeningen van Sabine en Laura!

klik voor groter

Helaas is camera nummer zoveel naar de Filistijnen.
Die kleine smurf pikt hem steeds in en deze keer heeft ze hem(net als ik bij de vorige) mer de lens naar buiten laten vallen. En ze wist dat het niet mocht. Ik was flink kwaad, haar reactie? "Je mag die van mij wel hebben, mam!" Dus voortaan illustraties met de little tikescamera van Laura. Nee gelukkig heb ik nog de Minolta, maar die stop je helaas niet zo even in je zak.

7 gedachten over “Nog ff een updateje

  1. Pffff, dat was ff schrikken, dacht ik toch even dat jij weer zwanger was! (Niet negatief schrikken hoor, de positieve variant). Maar nee, het is Hanny en dat wist ik stiekum al. En dat is super natuurlijk voor Hanny en Bas. En ook voor jullie, weer een boeffie erbij!
    Ga ook onze log maar weer eens updaten.
    Xjes van ons

  2. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, de ketting is eccht heel mooi en de tekeingen…ja, dat je die het mooiste vind kan ik me goed voorstellen.
    Ik vind Sabine als Geisha geweldig….ze is zo mooi….balen van je camera, ik hoop dat die nog te maken is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.