Jippieieieiieieieiieieieie

Ik ben helemaal heppie de peppie…..………………..
Rietpetietje2

……..en voordat iedereen weer het verkeerde denkt, bijvoorbeeld dat ik weer een vleesboompje heb…of dat ik zelf de nummer drie in mijn buik heb.

FOUT FOUT FOUT

Ik word weer tante!
Naomie krijgt er begin augustus een broertje of zusje bij!!!!

Is dat nou niet helemaal geweldig

6 gedachten over “Jippieieieiieieieiieieieie

  1. Ik vermoedde al zoiets na je vorige logje maar toch dacht ik heeeeel effies bij het zien van die echo dat jij ….. hahahahaha
    Gefeliciteerd!

  2. ….zegt ‘t ene vleesboompje tegen het andere vleesboompje”….hxc3xa9 da’s leuk nieuws…altijd leuk om weer tante te worden he. Gefeliciteerd! Nog bedankt voor je Primolut-tip Dinie, werkt perfect, wel nog wat krampen maar verder rustig down under. Morgen weet ik meer, zet ‘m niet op mijn loggie hoor. Fijne middag/avond nog! Bel je volgende week, op onze kalender staat de 26ste catannen….”wiewatwaar”we belle..Groetjes As

  3. Ik dacht even dat jij zwanger was hahahahaa… !!! Ik sprong bijna een gat in de lucht 😉 nog altijd geniet ik volop van je weblog.. moet eigenlijk wat vaker reageren he vind je ook niet ?

    Liefs Martine

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.